اون دووم رو تست کردم.نه چنین چیزی نیست که روی میپویی که دووم شده ،بازم میپو بتونه پوف کنه.
اون دووم رو تست کردم.نه چنین چیزی نیست که روی میپویی که دووم شده ،بازم میپو بتونه پوف کنه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
قبلا میشد
من خودم با چشم دیدمش که میگم
روی میپو التیمت زدم پوف کرد بیس
احتمالا تازگی دیگه نمیشه
Fery (12-03-2015)
تو بازیای پابلیک top watch من دو نفرو دیدم که تو کاره میپو هست یکی shakdota هست یکی w33 سبکشونم فرق می کنه مثلا w33 اکثر اوقا یه میپو رو میزاره تو بیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینی که میگی ریپلی داری ازش ؟
Fery (12-03-2015)
اینی که میگه همون w33 هست
shakadota هم خوبه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Fery (12-03-2015)
w33 مالی نیست ....
بازیا شو دیدم
w33haa اخرش چیه ؟
Fery (12-03-2015)
ول کن عمو تو میپو سینگ و بیگ ددی رو قبول داری میگی w33 مالی نیست ؟ قابلیتی که w33 داره اینه که توی اکثر لین ها حتی اگه لینش خیلی سخت باشه فارمشو میکنه . جلو لشرک من دیدم مید میپو رفت پکوند یارو رو . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Fery (12-03-2015)
شما هروقت تونستی حتی یک هزارم مثل اون میپو پلی کنی اونموقع بگو مالی نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میپو باز بهتر از اون ندیدم تو کل عمرم مالی نیس ؟؟؟
Fery (12-03-2015)
اینم بازیحرفه ای با meepo بازی DeviLisH هستش
بازی افسانه ای با Meepo
ویرایش توسط Mamad Warlord : 07-12-2015 در ساعت 06:15 PM
Fery (12-03-2015)
لول؟ بهترین و فان ترین کامنت سالم دیدیم،w33 بهترین میپو باز هست توی 7k خیلی جرئت میخواد first pick meepo بری ایشون این کارو کرد! 3تا کانترم براش رفتن ( lich -earthshaker-emberspirit) ولی همه رو داغون کرد..
w33 تا لول 4 میمونه لاین بعد میره جنگل اصلا مهم نیست کی جولوش باشه چون تا مین 17 تو جنگله اصلا تو درگیری نیست shakdota بهتره سبک اسکیل گرفتنش هم فرق می کنه
شما لطفا تز نده تو این فروم از هز کی میپوم بدتر باشه از امثال شما بهتره ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی اونا رو ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-12-2015 در ساعت 11:30 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©