سلام
مدتی میشه که به دنبال راهی برای استفاده از استیم والت و فعال کردن اون هستم و اطلاعاتی کم و بیش از سایت های مختلف و پرسش و پاسخ در مورد استیم کسب کردم که خوب بود اما هنوز یه مواردی هست که اطلاع کافی ندارم و با توجه به قوانین جدید والو که به تازگی منتشر شده و روند خرید آیتم رو دچار تغییر کرده، به نظرم رسید که شاید سوال خیلی های دیگه باشه و پیدا کردن جوابش از بین انبوه سوالات بخش پرسش و پاسخ یکم سخته، به همین خاطر این پست رو ایجاد کردم تا به سوالات خودم و بقیه کاربران جواب داده بشه.
: طبق اطلاعیه ای که از سوی استیم 2-3 روز پیش منتشر شد کلیه بازیکنان اعم از ایرانی و خارجی و ... پس از خرید آیتم مورد نظر از مارکت استیم و یا Store Dota 2 آن آیتم را تا 7 روز نمیتوانند Trade کنند.
برای شروع چند تا سوال دارم راجع به استیم والت،
1- برای استفاده ازش حتماً باید اول شارژ بشه ؟ یا میتونم یه آیتم توی مارکت بفروشم پولش بیاد تو حساب ؟
2- وقتی سرچ کردم کمترین کارتش 20 دلاری بود، نمیشه با هزینه کمتر فعالش کرد ؟
3- از IP هر کشوری که اولین بار استفاده کنی دیگه همیشه باید با IP اون کشور خرید کنی ؟ اگه اشتباهی با یه IP دیگه بری Ban میکنن ؟ سخت گیری شون در چه حد ؟ ممکنه کلاً آیدی بپره ؟!
4- توی مارکت میشه راحت آیتما رو فروخت ؟ آیتمای قدیمی رو اگه زیر قیمت بذاری سریع فروش میره ؟
5- در کل استفاده از مارکت به صرفه تره یا ترید ؟
دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفاً جواب بده چون ممکنه سوال خیلی های دیگه هم باشه.
با تشکّر