برام بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برام بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (09-14-2016)
فرستاده شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر.
|Rush // WarpRush \\ [WoD]Rush| - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من چند نفر دیگرو دیدم با لول های اکانت 80 و 79 بات مچ بازی میکردن مثل اینکه بات مچ تو اسکیل بارکت تاثیر داره این طرف هم با من افتاده بود خیلی براش مهم بود نمیره.بعد چندتا بات مچ شده های .
TheNiGhTwOLFs (09-14-2016)
به نظر من باید بری تو نرمال بازی کنی تا تجربه کسب کنی بعدشم kda خیلی مهمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما نگاه کن طرف دوتا بازی بات کرده(دوبار براش پیش اومده) شده high skillThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره خب ولی نوسان داره با بات بازی کردن یه جوری میشه smaurf کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (09-14-2016)
خوب یکی از راه هایی بالا بردن رنکه دیگه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 3 تا بات میری بعد 1 رنک میری همینطوری ...
bot رو قبلا تست کردم تاثیر انچنانی نداشت میرفت روی vhs و بعضی وقتا ثباتی وجود نداشت و میرفت روی hs ، و در نهایت avg از 3400 شروع شد . اینو در نظر بگیرید vhs ها معمولا نرمال بازی میکنن برای همینه که ثبات skill braket در bot وجود نداره
دوستان واقعا نمیدونم چرا دنبال ترفند هستین واسه رنک بالا یا vhs شدن! باور کنین جوابی نمیگیرین من خودم 5k بودم فک میکردم که کمه و حقم بیشتره اک جدید که ساختم کلی تلاش و به قول شما با این ترفند ها پیش رفتم 4900 داد بهم یعنی 100 تا کمتر از اک اصلیم این نشون میده خیلی فرق چندانی نیست پس نتیجه گرفتم که اک اصلی رو آپ کنم و اونو ادامه بدم. به نظرم شما هم به جای ترفندو تست کردن چیزایی که تو نت نوشته به فکر بهتر کردن بازی خودتون باشین. من این اکانتم 2 سال پیش 3100 بود ولی الان 5k کردم. هدفم از گفتن این حرف این نیست که من خیلی خوبم یا چیز دیگه ای، نه فقط گفتم که بدونین اگه بازیتونو بهتر کنین بیشتر جواب میگیرین تا استفاده از این ترفند ها! کلا به نظرم پله پله پیش برین خیلی بهتره چون مثلا اگه بخواین اک بخرین قطعا نمیتونین موفق باشین چون سطح اون اک بالاتره و به مرور زمان رنکتون پایین میاد.در کل این حرفایی که زدم رو توی این چند سال به چشم دیدم و امیدوارم که بیشتر به فکر بهتر کردن بازیتون باشین.
RAZ__ÁlanŴaKe ツ - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ویرایش توسط AlanWake : 09-15-2016 در ساعت 11:11 AM
FCB (09-15-2016),Mohammad_ai69 (09-15-2016),samdeloges (09-16-2016),TheNiGhTwOLFs (09-15-2016)
دوست عزیز ناراخت نشیا ولی شما 2 سال وقت گذاشتید (اول نوشته بودید 3 سال ولی بعد ویرایش کردید فک کنم) که 1900 تا رنکتون رو بالاتر ببرید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1500 تا رنک بازی کردید و وین ریت 55 درصد دارید !
فک نمیکنید اگه با ترفند یا حالا هرچیزی (یا پیشرفت بازی خودتون) وین ریت رو میکردید 60 یا 70 درصد الان 7k بودید ؟
2 سال بالا بردن فقط 2000 تا رنک خیلی زیاد نیست ؟!
من الان با همین وین ریت هر 100 بازی 250 تا رنکم بالا میره و یعنی 400 تا بازی باید بکنم تا 4000 بشه 5000 !
با در نظر گرفتن این که به طور میانگین هر روز 2 بازی انجام میدم 200 روز طول میکشه تا 5k شم ! بهتر نیست با روش های بوست mmr و ... وین ریت رو کرد 60 یا 70 % ؟!
در ضمن شما 1500 تا رنک رفتید که با وین ریت 55 % فک کنم بشه 3800 ... یعنی رنک اولیتون 1200 بوده که الان شده 5000 نه 3800
ویرایش توسط Slayer : 09-15-2016 در ساعت 12:25 PM
TheNiGhTwOLFs (09-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©