سلام اگر بتونید اسکرین شات بدید بهتر میتونم کمکتون کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام اگر بتونید اسکرین شات بدید بهتر میتونم کمکتون کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
paated for any match (Alles): Other players may beumableto hear you. The behavlor Score in the youLbaivlor report has falleen below 3000 and your communication privlleges have been temporarily revoked
ی همچین چیزی هست موقعی که میخام چت کنم تو دوتا دو نه پیامم میره نه صدام چیکار کنم
سلام امتیازی رفتاریتون داخل بازی کاهش پیدا کرده بخاطر اینکه گزارش رفتار بد از بازیکنای دیگه دریافت کردید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مدتی کلا چیزی نگید و سعی کنید داخل بازی هم پینگ کمتر بدید. کم کم خودش درست میشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام من همینطور تو منو بودم نه لفت داده بودم نه توهینی کرده بودم یهو نوشت شما از برنامه ای استفاده میکنید که تحت قوانین ما نیست تاریخ ان بن 2322 به خدا چیتی هم نزده بودم اکه کسی میتونه ترو خدا کمکم کنه aria.a اسم استیممه با ی پروفایل خیلی آبی
[IMG]file:///C:/Users/User/Pictures/Annotation%202022-05-06%20011511.png[/IMG]
عزیزم باید عکس و آپلود کنی. شما آدرس عکس تو سیستمت رو گذاشتی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Account suspended due to a vac ban on your account .
آقا کسی میدونه این چی میگه ؟
اگه بن هستش چیکار میشه کرد؟
Sharingan (05-20-2022)
شما یا تویه بازی Cheat کردین , یا رویه کامپیوترت برنامه ی Cheat داری حتی اگه استفاده نکردی.
VAC بن رو شما نمیتونید به هیچ وجه از بین ببرید.
باید اکانت جدید بسازی اگه میخوای VAC نباشی.
Milad._.R (05-21-2022)
چجور میتونم برنامه چیت رو ببندم یا کلا چیت رو غیر فعال کنم ؟من تو گیم نت بازی میکنم pc ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید از گیم نت بپرسی چیکار میکنن و چی رو کامپیوترشون دارن که این اتفاق افتاده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پرس و جو کن ببین برای شخصه دیگه ای هم از همون گیم نت افتاده یا نه.
Milad._.R (05-21-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©