بحث و گفت گو درباره The Iternational 2015 - صفحه 16

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 16 از 43 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 151 به 160 از 428
  1. Top | #151

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    770
    تا این جا که بازی های عالی بوده در حد TI2 نبوده ولی 90% در حد بوده
    آدم نمیرسه همه بازی هارو ببینه من فقط میرسم بازی های سکرت و C9 رو ببینم.

C9 انصافا قشنگ بازی میکنه (کاری ندارم خوب نتیجه نمیگیره ولی ریسک زیادی میکنن)

AM داره زیاد پیک میشه (همین جوری AM ضعیف هست حالا جالب میشه بعد TI مرتیکه کم عقل iceforg باید ضعیف ترش هم کنه )
    .One Day Someone Gonna End This Reign of Terror

I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
    .But Because I Choose To Have Many

2. Top | #152

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805
    holy shit مرتیکه کم عقل؟ رفیق اگه آیس فراگ نبود الان این سایت هم نبود ! اگه این سایت نبود الان منم خواب بودم ( 4:35 دقیقه)
    “If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

3. کاربر مقابل از Apdentist عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

WardeN (07-29-2015)

4. Top | #153

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3490
    یوزرنیم استیم
    Hєιѕєηвєяg
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meepo نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    باو ناوی مرده ،بازی اول anti mage داغونشون کرد (rtz) به جای اینکه بازی دوم anti یا naga رو بن کنه میاد clinkz بن میکنه و جالبتر اینکه وقتی anti هست storm پیک میده نمیدونم شاید زودتر پیک داده،ولی واقعا پیک های ناوی ضعیف هستن. دندی مید رو از s4 برد ولی 3 بار اومد tp کنه پاک گرفت جلوش رو فقط توی مید! یه بار bot اومد tp کنه anti ulti زد . من نمیدونم چه حکمتیه توی اینترنشنال hard carry رو میزارن free فارم باشه؟ مثل 2013 xboct رو با alchemist بود گذاشتن توی فینال دقیقا یادم هست free farm بود اون سمت spectre فری بود.

بازش رو هم دارم هنوز. کسی combo های باحال دید به ما هم بگه. 2013 دندی بوچر بود با پاپی که چن بود یه بازی رو کلا که باخته بودن برگردوند و بردن. magnus همه رو میکشید یه جا زرت 4 تا اولتی میزدن sf /dark seer /black hole/. و ..

الان کسی فک نکنم جرات کنه invoker پیک بده.

دلایل اصلیش ( به نظر خودم!) 1= واقعا بالانس نبودن هیرو ها
    2 به نظر من اینقد جایزه رو زیاد کردن که تیم ها دیگه هیچ ریسکی رو انجام نمیدن که تعجب میکنم چطوری divine میخرن.

کسی هست از بازی ها واقعا لذت برده باشه؟ ( 2012-2013 رو هم دیده باشه کامل)
    همين امروز secret vs c9
    Secret combo tusk/techis رفت خيلي بازيه قشنگي بود

5. Top | #154

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    160
    یوزرنیم استیم
    97110850
    بهترین بازی دیروز بدون شک Secret v C9 بود که Secret هیروی Techies پیک کرد و یه بازی واقعاً زیبا و هماهنگ رو به نمایش گذاشت !

این که میگم کاملاً هماهنگ تعریف الکی نیست، میتونید دوباره بازی رو تماشا کنید، هر کس توی بازی داشت وظیفه خودشو انجام میداد، کارهایی که همه از قبل تمرین شده بود، 4 نفر داشتن لاین رو پوش میدادن Techies داشت تکی Mid فارم میکرد، Rtz یکی از کمپ های Dire رو چندین بار زد و سراغ کمپ های Radiant نمیرفت تا Chen فارمشو از دست نده، Tusk بوت مانا گرفته بود و اسکیل هاشو اسپم میکرد جلوی پوش دادن های Naga رو میگرفت، Rtz کمپ Ancient های خودشون رو با یه کریپ Dominate شده اونقدر استک کرده بود که دیگه جا نداشت و... خیلی موارد دیگه از این کارهای تمرین شده. و با همین سبک بازی تیم C9 رو مجبور به gg دادن کردن. این نشون میده توی تیم چقدر هماهنگی و اعتماد به هم تیمی ها نقش داره، چیزی که به ندرت توی بازی Pub بشه دید !
    کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !
    و از او می پرسی...

In War No One Fights Alone

[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]

6. کاربر مقابل از WardeN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Deadking (07-29-2015)

7. Top | #155

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3659
    نقل قول نوشته اصلی توسط WardeN نمایش پست ها
    بهترین بازی دیروز بدون شک Secret v C9 بود که Secret هیروی Techies پیک کرد و یه بازی واقعاً زیبا و هماهنگ رو به نمایش گذاشت !

این که میگم کاملاً هماهنگ تعریف الکی نیست، میتونید دوباره بازی رو تماشا کنید، هر کس توی بازی داشت وظیفه خودشو انجام میداد، کارهایی که همه از قبل تمرین شده بود، 4 نفر داشتن لاین رو پوش میدادن Techies داشت تکی Mid فارم میکرد، Rtz یکی از کمپ های Dire رو چندین بار زد و سراغ کمپ های Radiant نمیرفت تا Chen فارمشو از دست نده، Tusk بوت مانا گرفته بود و اسکیل هاشو اسپم میکرد جلوی پوش دادن های Naga رو میگرفت، Rtz کمپ Ancient های خودشون رو با یه کریپ Dominate شده اونقدر استک کرده بود که دیگه جا نداشت و... خیلی موارد دیگه از این کارهای تمرین شده. و با همین سبک بازی تیم C9 رو مجبور به gg دادن کردن. این نشون میده توی تیم چقدر هماهنگی و اعتماد به هم تیمی ها نقش داره، چیزی که به ندرت توی بازی Pub بشه دید !
    اتفاقا tech و tusk با counter pick کاملا fail شدن به خاطر پوش سریع puppey با chen و بازی خوب s4 بردن ... c9 هم افتضاح بازی کرد هیچ combo رو نتونستن اجرا کنن .

دیدیم که sven به عنوان sup یه counter سخت برای tech هست با armor زیادی که توی lane به کری میده کاملا جلوی عملیات tech رو میگیره .
    What happened ? Axe happened

8. Top | #156

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    3981
    یوزرنیم استیم
    noname2088
    باو ناوی مرده ،بازی اول anti mage داغونشون کرد (rtz) به جای اینکه بازی دوم anti یا naga رو بن کنه میاد clinkz بن میکنه و جالبتر اینکه وقتی anti هست storm پیک میده نمیدونم شاید زودتر پیک داده،ولی واقعا پیک های ناوی ضعیف هستن. دندی مید رو از s4 برد ولی 3 بار اومد tp کنه پاک گرفت جلوش رو فقط توی مید! یه بار bot اومد tp کنه anti ulti زد . من نمیدونم چه حکمتیه توی اینترنشنال hard carry رو میزارن free فارم باشه؟ مثل 2013 xboct رو با alchemist بود گذاشتن توی فینال دقیقا یادم هست free farm بود اون سمت spectre فری بود.

بازش رو هم دارم هنوز. کسی combo های باحال دید به ما هم بگه. 2013 دندی بوچر بود با پاپی که چن بود یه بازی رو کلا که باخته بودن برگردوند و بردن. magnus همه رو میکشید یه جا زرت 4 تا اولتی میزدن sf /dark seer /black hole/. و ..

الان کسی فک نکنم جرات کنه invoker پیک بده.

دلایل اصلیش ( به نظر خودم!) 1= واقعا بالانس نبودن هیرو ها
    2 به نظر من اینقد جایزه رو زیاد کردن که تیم ها دیگه هیچ ریسکی رو انجام نمیدن که تعجب میکنم چطوری divine میخرن.

کسی هست از بازی ها واقعا لذت برده باشه؟ ( 2012-2013 رو هم دیده باشه کامل)
    تو بازی col باlgd بود فک کنم tusk و techies پیک کرد col
    combo قشنگی بود
    ویرایش توسط n.0 n@me : 07-29-2015 در ساعت 12:21 PM
    always blame suppourter

add me if u like :225897970
    D:

9. Top | #157

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    امسال هم نباید انتظار داشته باشیم چینی ها نبرن ، LGD واقعا تو این مدت قوی عمل کرده ............. navi که بخاطر xboct ریده ........... الان secret و EG دو تیمی هستن که پا به پای هم توی گروهاشون میان بالا ........
    از نظر احساسی بگم دوست دارم EG ببره و Empire هم 3وم 4ام بشه ولی از نظر عقلانی بخوایم بگیم Secret هماهنگیش از بقیه تیما بیشتره ( شایدم ببره )
    1891 01450728361

10. Top | #158

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    160
    یوزرنیم استیم
    97110850
    نقل قول نوشته اصلی توسط LA_King نمایش پست ها
    اتفاقا tech و tusk با counter pick کاملا fail شدن به خاطر پوش سریع puppey با chen و بازی خوب s4 بردن ... c9 هم افتضاح بازی کرد هیچ combo رو نتونستن اجرا کنن .

دیدیم که sven به عنوان sup یه counter سخت برای tech هست با armor زیادی که توی lane به کری میده کاملا جلوی عملیات tech رو میگیره .
    درسته ولی در ادامه روش بازی رو عوض کردن و رفتن سراغ پوش سریع و Tech هم با بمب هاش جلوی پوش بک رو گرفته بود، در کل اون پیک ریسک زیادی داشت که خوب از پسش براومدن.
    کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !
    و از او می پرسی...

In War No One Fights Alone

[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]

11. Top | #159

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805
    کسی میتونه آمار پیک های امسال تا الان رو بگه؟ هنوز مشخص نکردن؟ فک کنم یه هیرو هایی اصلا هنوز پیک نشدن مثل io-meepo -tide-alche-abbadon -elder -pudge -invoker و ... بیشترین پیک هم فک کنم یا anti mage یا gyro.یا leshrac
    “If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

12. Top | #160

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3490
    یوزرنیم استیم
    Hєιѕєηвєяg
    کسی میتونه آمار پیک های امسال تا الان رو بگه؟ هنوز مشخص نکردن؟ فک کنم یه هیرو هایی اصلا هنوز پیک نشدن مثل io-meepo -tide-alche-abbadon -elder -pudge -invoker و ... بیشترین پیک هم فک کنم یا anti mage یا gyro.یا leshrac
    io که انصافا من خودم 3 بار دیدم 2 بارش io/bb بودن که بازیو جمع کردن روز اول wild card
    فقط به خاطر io/bb بازی باخته رو mvp comeback کرد vega رو برد

........
    امسال واقعا خیلی از هیرو ها پیک نشدن به خاطر اینکه چند تا هیرو خاص خیلی قوی شدن اصلا هیروها بالانس نیست تو اکثر بازیا tusakr-uundying-gyro-lesh یا بن یا پیک
    اصلا امکان نداره تو بازی حداقل 2 تا از اینا پیک یا بن نشه
    اصلا هیرو هایی مثل slark-trol-jugger-sniper-bat-brew-engima-void-invoker و ... پیک نشدن
    ویرایش توسط The Viper : 07-29-2015 در ساعت 11:29 AM

صفحه 16 از 43 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین