من نتم نامحدوده ولی اعصابم به هم میریزه لامصبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نتم نامحدوده ولی اعصابم به هم میریزه لامصبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
خوب شد نزدم واسه دانلود ))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
NED STARK-
من که وقتی احباری شه هم تا یه هفته بک اپش رو نمیخرم
صبر میکنم چون شاید تو اون یک هفته هم یک گیگ دیگه اپدیت دادن
من که یه چیزی حدود 30 ساعت واسه دانلودcsgo صبر کردم،اینم روش
The enemy of my enemy is my Friend
چه خبره خاطره دانلود من از csgo روزی که بازیو خریدم شبش گذاشتم دانلود شه صبح بلند شدم دیدم نوشته نیم ساعت مونده اون شب با شرعت 120 تا رفته بود مث اینکه زدم استپ کردم برم یه سایت چک کنم بیام یک ربع بعدش دی ال میشه دیگه بعد که خواستم دوباره بزنم کلش پرید شب بعد سرعت 60 تا بود دو شب طول کشید ||||| هیچ وقت یادم نمیره چه عذابی بود اون یک ربعThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
NED STARK-
خب من نتم نامحدوده سرعتشم 30 واسه همون انقدر طول کشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
گند بزنم به دوتا هی بیرون میاد بازی
دوست عزیز شما نباید روی play بزنید ،جدیدا اینطوری شده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستام راحت بازی میکنن چون اپدیت نمیکنن من بدبخت نمیتونم بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم بازی میکنم بدون اینکه آپدیت کرده باشم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©