درود
دوستان VAC نمیزاده Find Match کنم
1. کامپیوتر رو Restart کردم
2. استیم هم Off / On کردم
راه حل ؟
درود
دوستان VAC نمیزاده Find Match کنم
1. کامپیوتر رو Restart کردم
2. استیم هم Off / On کردم
راه حل ؟
Say gg and remove dota2 no way out
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
VAC بن از بین نمیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم هاتون هم از بین رفته متاسفانه و دیگه نمیتونید تریدشون کنید.
تنها راهش اینه که :
باید account جدید بسازید.
خوش بحالت من الان یه هفته شده هیچ جوابی برای اکانت دزدیده شدم ندادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه چکار کردی از اسکریپت های غیر قانونی استفاده کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانع همین طور که دوستان گفتن راهی نداره
ایتم زیاد داشتی؟
تنها نکته منفی بازی که همیشه وجود خواهد داشت این زوم بازیه،خیلی بده...
وگرنه بقیه چیزاش خیلی بهترد شده.
و ماشالله از در و دیوار بازی داره باگ میریزه....بعد از گذشت بیش از 24 ساعت هنوز این باگ خرید ایتم درست نشده هیچ بدتر هم شده حالا اگه یه ایتم بخرم که 500 گلد بخواد و 750 گلد داشته باشم بازی اون اینم رو میخره و از زیر شاخه هاش هرچیکه گلد اجازه بده هم میخره.اول بازی اصلا نمیتونم چیزی برای هیل بگیرم یا باید 3 تا تانگو بگیرم (12) یا سه تا از اون یکی یا سه تا tp و....
گزینه sound desktop از option فعال.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-13-2015)
برای من خاموش هم هست ولی صدای Your game is ready میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم شما دوستان چطور میگید باگ داره ؟ من یه باگ هم ندیدم توی بازی
فقط یه دست داشتم بازی میکردم هری از Mic استفاده میکرد یه خط بزرگ قرمز می افتاد رو صفحه که با آپ بعدی رفع شد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
امروز ساعت 8 صبح یه دست رفتم گیم کل گیم پینگم 65 بود نمیدونم تو ریبورن پینگا بهتره یا شاتل قاطی کرده بود.
http://8pic.ir/images/jial9o5eoalu1l32juth.jpg
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©