Apdentist (09-12-2015)
تشکر دوست عزیزم،این رو میدونم اما برای من کلا اون قسمت suggest item هیچی نمیاره،این قسمت guide ها مال پیلر های حرفه ای هست، اون suggest item رو نمیدونم چرا هیچی نمیاره قبلا starting item- coreitem - late game بود ولی توی ریبورن نداره
![]()
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Apdentist (09-12-2015)
به نظر من که باگه ولی بازه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بفرمایید داداش اینجا عکس گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota 2 Reborn
اگر دقت کنید توی suggest item به من هیچ آیتمی پیشنهاد نشده .مرسی واقعا ( پست 377 اون صفحه)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چجوری می تونم درستش کنم
میگم لگم معمولا سر ulti جیرو میشه وگرنه من دوتا رو فول بازی میکنم همیشه ولی سر اون اولتی لگ میده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
داداش اونجا هم دقیق دقیق شبیه همین عکس خالی هست یعنی هیچ چیزی وجود ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
شاید ببین برو توی همون build ها بعد برو یک build انتخاب کن بعد دوباره بیا روی suggested items ببین درست میشه اخه دیدم suggested items با حروف بزرگ نوشته شده بود مال تو شاید رویsuggested items نیستی اینو چک کن
داداش وقتی build انتخاب کنم درست میشه،ولی من آیتم های پیشنهادی والو رو میگم.اونارو ندارم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©