طبق گفته اون نمایش پینگ، من 60% packet loss دارم فقط. اما میدونم پینگ همون حدود 90 ایناس. چون اصلا لگ یا دیلی ندارم
طبق گفته اون نمایش پینگ، من 60% packet loss دارم فقط. اما میدونم پینگ همون حدود 90 ایناس. چون اصلا لگ یا دیلی ندارم
Meepwned!
منم لگ یا دیلی اصلا ندارم پینگم خیلی بهتره تو ریبورن اما تا دلتون بخواد packet loss دارم
شما فکر کن همونه ، گوش که نمیدید پس من چی بگم
با سلام
من میخوام custome game دانلود کنم همش میزنه download queued
چه کنم؟
------------------------------------------------------------------------------------
حل شد
ویرایش توسط n.0 n@me : 09-16-2015 در ساعت 04:52 PM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
سرعت نتت پایین هست،ولی معمولا بعد از نوشتن اون جمله خود به خود شروع به دانلود میکنه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
n.0 n@me (09-16-2015)
سرعت نتم اوکیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الآن نیم ساعته تو همون حالت مونده
هر custome game حجمش چه قدره؟
ویرایش توسط n.0 n@me : 09-16-2015 در ساعت 03:42 PM
always blame suppourter
D:
حجم ها متفاوت هستن داداش،موقع دانلود اگه برید توی استیم مثل (آپدیت هست که میاد برا دوتا) اگه برید اونجا نشون میده حجم دانلود چقدر هست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
n.0 n@me (09-16-2015)
گزینه Download in game رو فعال کنید یا از بازی خارج شید شروع میکنه به دانلود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
n.0 n@me (09-16-2015)
Reborn اوکیه
فقط crash میخوره و بعضی اوقات فریز میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
D:
الان داشتم یه مچ میرفتم خیلی عالی و راحت یهو دوتا فریز شد بعد میخوام برم تو game این ارور رو میده
3بار هم بازی رو verify کردم نشد
راه حلی نداره؟
پ.ن : این reborn زمانی که beta بود والا خــــــــــــــــــــــــ ــیلی بهتر اجرا میشد و 1/3 باگ های الان رو هم نداشت ...
Thenightwolf (09-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©