به نظرم یه بک اپ بگیر بعد دوتا2 رو دیلیت کن باز ریستور کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم یه بک اپ بگیر بعد دوتا2 رو دیلیت کن باز ریستور کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بخش commend کجا رفته که بتونیم ببینیم؟؟
باگ جدید Reborn =
وقتی میخواهید یه ریپلی دانلود کنید اگه دانلود نشه 2 هزار بار یه ارور رو مینویسه ( باید هی با ESC صفحه ی ارور ببندین )
بعد هم دیگه نمیشه با یک بار باز و بسته کردن صفحه, دانلود رو رفرش کرد
باید اول داخل یه مچ ایدی دیگه برید ... بعد برگردین تا بشه رفرش کرد
راستی گرافیک بازی هم برا من در حد پلی استیشن 1 شده ( گرافیک کراش ماشینی انصافا از این بیشتر بود )
شما میتونی بری option اونجا تنضیمات گرافک بزاری رو حالت دستی و خودت تنظیمش کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
250mb اپدیت واسه چی بود؟؟
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اگر میخواین گرافیکشو درست کنین برید توی video بعد سمت راست یک چیزی هست نوشته use basic setting اونو on کنین بعد اون خط پایینشو تا ته پر کن گرافیک بازی یعنی میشه بیست راستی این اپدیت جدید دوتا برای چی بود همین 350 مگابایتی کسی راهنمایی میکنه
دوستان کسی توی reborn میتونه replay دانلود کنه ؟ برا من ارور میده ، می خوام چندتا رپیلی دانلود کنم و ببینم
من ریپلی دانلود کردم و دیدم اما دوباره خواستم پیدا کنمش توی ریپلی هام نبود!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی هارد بود اما نشون نمیداد تو بازی...یعنی اگر دوباره تو اسکور برد اون بازی میرفتم میشد watch replay زد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (09-18-2015)
چطوری دانلود میکنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقااااااااهمه ایتمای من تو ریبورن پریده چیکار کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©