فکر کنم در کل یک باگ هست.چون شما وقتی چیزی رو دانلود میکنی میره توی پوشه Downloading استیم.من کامپیوتر رو خاموش هم میکنم از همونجا که pause کردم میاد.
منم همینو گفتم ولی کو گوش شنوا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از دوستام کامل دانلود کرده خاموش کرده میگه پریده،اولش فک کردم بدبخت دروغ میگه اومدم دیدم اینجا هم بوده که اینطوری شه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اسنیم فکر کرده همه جا مثل اروپاست که اگه اپدیت بپره به جاییشون نمی گیرن!!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم کلن این استیم مشکلش چیه خودش هی خود به خود شروع به دانلود میکنه الان وسط بازی لگ شدم هیروم تکون نمیخورد اومدم دیدم شروع کرد به دانلود اپ رو 300 مگ دان کرده !!!
ویرایش توسط Rango.IR : 06-18-2015 در ساعت 10:41 PM
اقا یه سوال حالا دانلود اجباریه؟
این نسخه بتاس اجباری نیست ولی اصلیش اومد باید دانلود کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان این 7 گیگ رو باید دانلود کنیم ؟ یا صبر کنیم ؟
هر جور مایلید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی به شما حق انتخاب میده ولی یا باید 3 ماه دیگه 7 گیگ دانلود کنید یا الات 7 گیگ دانلود کنید.
یعنی اگه الان دانلود کنیم نمیخواد بعدا دانلود کنیم ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©