کاری که من کردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاری که من کردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (02-04-2017)
سلام محمد جان
داداش بی زحمت منو یه راهنمایی بکن گیج شدم
من یه اکانت جدید ساختم واسه اینکه رنکمو بیارم بالا
گفته بودی قبل لول 13 با بات بازی کنیم که سطحمون واسه اولین بازی رنک vhs باشه
منم همین کارو کردم ولی توی دوتاباف نمیزنه vhs یا hs یا هرچی...
چی کار کنم!!؟؟
اینم لینک دوتاباف:
https://www.dotabuff.com/players/404993872
بازی با بات که سطح نداره فکر کنم باید اول چند بازی نرمال کنی vhs بگیری بعد با باتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BloodyAssault (02-06-2017)
دو جا سوال کردین توی همون پ .خ بهتون پاسخ داده شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BloodyAssault (02-06-2017)
دست شما مرسی
سلام من یه اکانت جدید ساختم میخواستم بدونم من که بازی های رنک برام از لول 20 شروع میشه تو چه لولی از بازی باید با bot برای های اسکیل کردن بازی کنم یا تو چه لولی از نرمال گیم سطح بازی برای های اسکیل بالا ببرم
سلام دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
20 بازی اول رو bot برید بعدش برین روی نرمال گیم
این یارو اولین بازی رنکش که هنوز TBD الان داشت 7K average بازی میکرد!
https://www.dotabuff.com/players/383985710
وقتی kda رو 40 کرده معلومه برای اولین بازی میندازه با این حدودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا از اونایی هستن که ربات دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی وقتا صبح ساعت 4 و 5 برید تو بازی توی قسمت top watch یک عالمه بازی هست حالا ability draft یا least played که همشونم اسمای عجق وجق دارن که همون بات هستن
فقط هم mid بازی میکنن هر بازی هم طرفای 50 60 دقیقه طول میکشه
یک استفاده دیگه هم دارن این بات ها اونم remove low-priority هست که بوسترها به ازای هر بازی 1.5 دلار میگیرن :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (02-07-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©