ممنون از پاسخگویی الان کنسول رو از کجا بیارم بالا ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون از پاسخگویی الان کنسول رو از کجا بیارم بالا ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش فعال سازی Console Mode در Dota 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
hotkey کنسول هم توی بازی به صورت پیش فرض اسلش (slash) برعکس یا backslash
ویرایش توسط Viper : 01-18-2017 در ساعت 12:27 AM
Mohammad_ai69 (01-18-2017)
آیا کسی به طور قطع و مطمین میدونه بازی های قبل از calibrating توی نتیجه mmr اثر داره یا نه ؟
یه آیدی دارم میسازم ولی میخوام کالیبریتینگش رو بدم به یکی از دوستام که 6.5k هست برام 10 تا رو انجام بده ببینم نتیجه چی میشه .
براتون توضیح میدم خوب توجه کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاثیرش اینجوریه که اگر کسی بخواد برای شما پلی بده اگر شما بازی های قبلش نرمال باشین و استارت رنک از زیر 3k شروع بشه اخرش به شما 4.2 یا همین حدودا میده حتی اگر 9k بیاد پلی بده ، اما اگر بازی های قبل استارت رنک vhs باشه و رنک از 4k یا 3.8 استارت بخوره ایشون میتونه به شما یک 4.8k و در همین حدود تحویل بده
bayani (01-21-2017)
توی این انجمن زیاد دیدم که بچه ها گفتن ماکسیمم رنک 4.9 هست و بیشتر نمیده ولی من نظرات پارسال سایت reddit و چند فروم معروف دیگه رو میخوندم حرف از 5.2 و 6 هم بود که بهشون داده بود !
البته با توجه به ورود این همه بوستر و این داستان ها شاید دیدن به صلاح نیست رنک بالا بدن و ماکسیمم رو گذاشتن این حد .
ماکس تغییر کرده حد 4999
دوستان مشکل من از چیه ؟ من یه اکانت جدید ساختم 30 تا بازی اول بهم very high skill میداد جدیدا هر نوع هیرو و ه ر نوع بازی میکنم فقط high skill میده . حتی kda خوب هم میگیرم با هر هیرویی بازم همونه مشکل چیه ؟
https://www.dotabuff.com/players/384131063
ویرایش توسط Dotek : 01-21-2017 در ساعت 10:35 AM
مشکلش اینه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
8.88
Deaths
ببرش روی 4-5
خودتم میتونی مقایسه کنی deaths رو ، کمی به بازی هات دقت کن
سلام محمد جان آقا مشکل من چیه هرکار میکنم حتی رو HS نمیره واقعا دیگه موندم چه کار کنم شما نظری نداری استاد
https://www.dotabuff.com/players/395826699
شما بازی های اولتو خراب کردی وگرنه اون روش جواب مبدادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
EMKILL (01-23-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©