راست میگه محمد افنخار بازی به هر کس هرکس نمیده:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راست میگه محمد افنخار بازی به هر کس هرکس نمیده:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه Mes نیستی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نه تو بازی اسمت چیه یه زمانی داشتمت
---
پ.ن
پیدات کردم همون FCB هستی که همیشه offline هستی
ویرایش توسط ATER : 07-31-2015 در ساعت 07:13 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مگه من کی بودم که بخوام افتخار ندم بهرام جان اخلاقم اینطوریه آخه...اما خواستی بریم بازی بگو بریم خب :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کصافططططططططططططط خخخخخخخ! تا عمر دارم اون صحنه یادم نمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mes چیه درسته همون FCBThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mars (07-31-2015)
سلام
ببخشید من الان لول 13 شدم بازی اول از اون 10تا بازی رنک 3900 اومد اما با اینکه بازیو بردیم بازی دوم رنک 2500اورد.کسی میدونه مشکل کجاست؟
پست اولو بخونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به برد و باخت مربوط نیست تو قسمت محاسبه mmr +-25 نداریم
میدونم مربوط نیست اخه از 3900 بپره رو 2500؟مگه میشه اخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره زیاده فک کنم شما high ranked player تو بازی رو گفتید فقط به میانگین رنک دقت کنید نه کسی که بیشترین رنکو تو بازی داره خیلی بخواد کم بشه 300 تا هست ولی 1400 تا خیلی زیادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما محبت کنید لینک dotabuff مربوط به ایدی خودتون رو به بنده پ.خ کنید یا همینجا بذارید تا ببینم و مشکل رو بهتون بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا یادم نیست این رو از کجا برداشتم ولی همون اوایلی بود که MMR امده بود سایتش معتبر بود ولی اسمش رو یادم نیست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©