وای خدا Secret باخت!!!اینا هر TI بصرت دراماتیکی حذف میشن این بازی اونم از پارسال با VP !!!جفتشم میتونستن comeback بزنن..ولی حیف Jugg اول بازی snowball کرد ولی 40 دقیقه دفاع کردن .در کل حیف شد!!!
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
وای خدا Secret باخت!!!اینا هر TI بصرت دراماتیکی حذف میشن این بازی اونم از پارسال با VP !!!جفتشم میتونستن comeback بزنن..ولی حیف Jugg اول بازی snowball کرد ولی 40 دقیقه دفاع کردن .در کل حیف شد!!!
لعنت به اين ti
اصلن خيلي حالم گرفتس
Team Secret
سکرت حذف شد
Navi حذف شد
کسی گریه نکرد؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ، سکرت اگر باخت مقصر خودشون بودن ، وقتی که جایزه چند میلیونی بردن و اول شدن چرا دیسیبل کردن ؟! از اون موقع کلا داره ریپ میزنه ، کلا پیشبینی کردم اما شما گفتین بذار ti بیاد اینم ti
البته ناراحتم شدم ناوی و سکرت باخت چون بدون این تیم های خوب شاید ti سردی داشته باشیم شایدم نه
.......
بازکنای ناوی قدیم که هر کس تیمی داره دوتاش حذف شدن یکی رفته بالا بای بای puppy and dendu
مگه چی شده؟ داداش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من شخصا طرفدار eg و sumail هستم و امیدوارم eg این بارم قهرمان بشه .
از تیم ناوی هم یکم خوشم میومد که کلا ضعیف ظاهر شدن .
یه جوری میگی این بار که کسی ندونه فکر میکنه سال پیش قهرمان نشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (08-09-2016)
والا من نفهمیدم منظورتونو ... سال پیش eg قهرمان شد منم الان گفتم امیدوارم بازم قهرمان بشن !!!!
حالا مشکل حرفم کجا بود نمیدونم والا ... فکر کنم شما با دقت تمام نخوندین نظرمو
ATER (08-09-2016)
دارن جایزه های میلیون دلاری میذارن بعد سرورشون وقتی بالای 100k تماشاچی توی بازی رفت با لگ شدید روبه رو میشی ، بعد میگن ک.شور ما مشکل داره اینم از امریکایی های احمق پول پرست و خنگ.
درست میگی من اشتباه کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کردم نوشتی این بار
در صورتی که نوشته بودی این بارم
Mohammad.S (08-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©