گزارشگر داشت میگفت بعد از آخرین بازی امشب یه سوپرایز برای تماشا کننده های داخل سالن و آنلاین داریم که فقط خود Valve ازش خبر داره و هیچ کدوم از ما هم نمیدونیم.
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
گزارشگر داشت میگفت بعد از آخرین بازی امشب یه سوپرایز برای تماشا کننده های داخل سالن و آنلاین داریم که فقط خود Valve ازش خبر داره و هیچ کدوم از ما هم نمیدونیم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من که نتم نمیکشه از twich نگا کنم از تو بازی هم 10 مین loadinge بعدش دیسکانکت میشه اون بالا میزنه auto reconnect
آره خودم هم همین احتمال رو میدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونه خبر از یه آبدیت بزرگ هم باشه که با pitlord میاد و..
بعضی بازکن ها ، بعضی تیم ها انقدر قشنگ بازی میکنن که آدم احساس کوچیکی میکنه
انصافا عجب TI شده !!!! هر روز بهتر از دیروز
Eg گیم اولو باخت :/
enigma tide
له کردن...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سطح بازی وحشتناک بود! ببخشید هولناک بود! :دی اصن نمیتونم یک کلمه درست پیدا کنم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر جور فکر میکنم یک راهه خلاصی برای EG تو گیم 1 پیدا کنم نمیتونم. بعد tide یک حسی بهم گفت enigma میرن اما گفتم out dated شده که یهو boom !! :دی
mvp رو زدم enigma. عجب سطحی داشت این بازی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (08-13-2016)
Wings با درفت هاش استراتژی تیم مقابل رو خنثی میکنه ، اصلا نمیگذار طرف توی بازی به حدی برسه که بخواد فایت بده !
لپ کلام ، استراتژی تیم حریف رو توی نطفه خفه میکنه !!!
فقط کافیه یه تیم توی درفت غیر قابل پیش بینی عمل کنه ، اون وقته که یه برتر عجیبی توی بازی نسبت یه Wings پیدا میکنه
یه جوری بازی میکنن آدم فکر میکنه ضریب هوشی این چیزی حدود 9999999999 هست ، آخه چطور این طور فکر میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 08-13-2016 در ساعت 01:31 AM
huskar پیک شد و PPD فقط 25 ثانیه فرصت داشت فکر کنه چه هیرویی پیک بده :دی واقعا قشنگ بازی میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوباره فینال همین 2 تا میشن. مگر اینکه fnatic بتونه dc رو ببره اونوقت باید دید چی میشه
همچین تیم هایی رو نمیشه جلوشون رو گرفت فقط باید سر در بیاری پیک چندم معمولا core میرن.
54 unique hero یعنی هر role بیش از 10 هیرو
ATER (08-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©