نه. میخواستم میلاد رو نقل قول کنم ،که همینکارم کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودمم گفتم نباید اون مقدار زمان (40-42 ثانیه)فقط به یه حرکت اختصاص داده میشد.
نه. میخواستم میلاد رو نقل قول کنم ،که همینکارم کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودمم گفتم نباید اون مقدار زمان (40-42 ثانیه)فقط به یه حرکت اختصاص داده میشد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
MasteR (08-01-2016)
بسیار زیبا به ویژه حرکت های خودم
ولی خارج از شوخی واقعا ادیت قشنگی داشت البته به نظر منم بخشایی که حرکت نبود یکم زیاد بود... هرچند شاید برای اینکه با دمو های خارجی فرق داشته باشه خوب بود... در کل زیبا بود
MasteR (08-01-2016)
بسیار عالی. خسته نباشید. عارف عزیز، صادق، میلاد و پوریا عزیز (این آخری چیکار کرد مگه؟ )
انشالله سری های آتی سطح حرکات هم بهتر خواهد بود. هر چند جمع آوری همین تعداد هم به سختی انجام شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خسته نباشید میگم به همه دوستانی که در تهیه این ویدئو زحمت کشیدن
مثل همیشه عالی بود
ایشالا از این جور چیزا بیشتر ببینیم تو انجمن
Team Secret
خسته نباشید دمو خیلی زیبا و خلاقانه بود البته حرکت ها همه معمولی بودن
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
دمو قشنگ بود . ولی هیچی دمو سری 5 نمیشه (از نظر موزیک و حرکات)
"I'm the beast of bedtime tales."
آره متوجه شدم . ولی نمیدونم چرا بازم سرعت پایینه . سرعت اصلی دانلودم 900 تاست . در حالی که اینجا بین 10 تا 300 متغیره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از سرور های دیگه داخلی مشکلی ندارم . مثل Aparat و غیره .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©