هه alch به دلیل اسکیل 3ش زیاد تر از بقیه هیروها گلد میگیره .... تازشم الان دیدم حدود 4:40 میداس آوردم ، حالا 1 دقیقه اینور اونور چه فرقی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هه alch به دلیل اسکیل 3ش زیاد تر از بقیه هیروها گلد میگیره .... تازشم الان دیدم حدود 4:40 میداس آوردم ، حالا 1 دقیقه اینور اونور چه فرقی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (08-26-2014)
Cyborgamtt: دوتا۲ برای همیشه پس از آپدیت آخر این هفته , تغییر خواهد کرد.
اینطور که اینا میگن قراره فک کنم مدل(SF-VOID) صدای Spectre - هیروی Techies - Oracle - Pit Lord - تغیرات مپ 6.81 - Arcana PA - جوایز Compendium کلی ست دیگه به بازی اضافه شن.یکی به من بگه اگه اینجوری باشه ما چجوری بازی Update کنیم.البته اون Oracle - Pit Lord مطمئن نیستم.:imhorrifiedplz:
از اون اپ های 700مگی میشه اگه بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من جایی پستی در این باره ندیدم
700MG؟؟؟اونموقع 1 هیرو اومد 1 gb اپدیت اومد حالا که این همه تغیرات قراره ادد شه به نظرت 700 MG قرار بیاد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو سایت cybergamatt خبرش هست.
من هرچی پول دارم میخوام جمع کنم بدم این آیتمه PA ......... لامصب حدوده 34 keye :
http://dota-trade.com/hells-guide-item
حالا منتظر میشم arcana ش بیاد ببینم اون چقده ........ خیلی افت داره برا best hero ت آیتمه شاخی نداشته باشی ......
من جات بودم وایمیستادم arcana بیاد که البته بیاد خودم میخرمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا اخر این هفته با این اپدیت بزرگ(به قول icefrog ) کلی ست و مپ و ... میاد
منظور من این بود که حداقل 700-800 مگ هستنش که فعلا چیزی معلوم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاره Arcana Techies تو راه به نفل از Cybergmatt.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
techies هنوز نیومده حالا arcana؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با اپدیت بعدی میاد. هم هیرو هم ارکانا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sepehr_R (08-27-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©