واقعا. من که تفریحم فقط همین dota2 ـه که بخاطرش کلی از خانواده سرکوفت میخورم. واقعا هی روزگار....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا. من که تفریحم فقط همین dota2 ـه که بخاطرش کلی از خانواده سرکوفت میخورم. واقعا هی روزگار....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
اصن تفریح که هیچی ......... بخوای هم به عنوان یه شغل ادامه بدی ، همه میان کلی نصیحتت میکنن که باید دکتر مهندس شی و این برا کسی نون و آب نمیشه و ........... در کل توی فرهنگ ما چیزی کار کردن محسوب میشه که حتما باید توش عرق کنی و مثل سگ کار کنی تا بهت یه حقوقی بدن دقیقا مثل 32-33 سال پیش ( !!! ) ، برای مثال من میگم توی آینده از این راه میخوام امرار معاش کنم همه میزنن تو سرم ؛ به همین دلیل هاست که دچار عقب ماندگی فرهنگی شدیم ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این عکسی هم که گذاشتم برا اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیم و به حرفام هم ربط داره :
'ScoOPiNG yO (10-29-2014),FCB (10-29-2014),fever361 (10-29-2014),Four-Eyes (10-29-2014),H.e.x (10-29-2014),Lone MaMaD (10-29-2014),Mostafa91 (10-29-2014),mrc4ever (10-29-2014),shavn (11-03-2014)
حالا داداش cos-play های خیلی خیلی توپ تری هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط از Dota نه از هر بازی ای
mrc4ever (10-29-2014)
هست ولی خب موضوع این سایت بیشتر دوتا و دوتا هس دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
'ScoOPiNG yO (10-29-2014),A_W_Z_2 (10-29-2014),Four-Eyes (10-29-2014),Lone MaMaD (10-30-2014),Mr.Nobody (10-30-2014),mrc4ever (10-29-2014),shavn (11-03-2014),رهی (10-29-2014)
دقیقا همین دوتا آدم رو از کار و زندگی میندازه! من و 2تا دیگه از دوستام تقریبا 2 سال با هم بازی میکردیم(آنلاین) تا اینکه خونواده یکی از دوستام نذاشند دوتا بازی کنه و من هم دیگه بازی نکردم . الان اون یکی دوستمم هم خیلی کم بازی میکنه و خلاصه بدترین مشکل دوتا اینه که نمیتونی یه دقیقه بری بیرون، مثلا میگن برو خرید تو قبول نمیکنی! اونها هم فکر میکنند که تو بخاطر بازیت نمیری ! (ولی نمیدونند که با همون 4 دقیقه afk خیلی لول و گلدت میاد پایین!) ولی بازی هایی مثل کانتر خوبیشون اینه که وقتی میری 5دقیقه میری بیرون، ضعیف نمیشی و خلاصه برات فرقی نمیکنه که بازی رو از کجا شروع کنی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من هنوز نتونستم دوتا رو پاک کنم! منتظر یه استارت خوب هستم که به کلی بزارمش کنار.
اینطوری هم نیست که دیگه بازی نکنم، وقتایی که برادرم یا دوستام میام خونمون ، mortal kombat یا injustice بازی میکنیم کلی هم خوش میگذره! آموزش و لینک دانلود mk رو تو یه تاپیک قبلا گذاشتم
فکر کنم 1 ماه میشد که سایت نیومده بودم ، ولی از دور داشتم نگاهتون میکردم ممنون از کاربری که پست های مربوط به John Lennon رو گذاشت.
به امید موفقیت همه کاربرهای سایت
ویرایش توسط H.e.x : 10-29-2014 در ساعت 07:06 PM
شرمنده یکم تاپکیو بحثش عوض میشه ولی خبری از هیرو جدید به اسم Monkey King شندیم ! موضوعش چیه ؟ کسی عکسی چیزی میزاه لطفا؟
منبعی هم داره حرفت ؟ ....... شایدم منظور آیتم mkb بوده شما اشتباه برداشت کردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : مثه اینکه واقعا حرف شما درسته همه جا ازش صحبت میکنن ..... اگه هیروش خوشگل و کری و اگیلیتی باشه ( + اسکیل و اگیلیتی در هر لول خوب ) حتما باهاش بالای 100 gamo میرم
ویرایش توسط [DR.[mmL : 10-29-2014 در ساعت 09:25 PM
اینم لول هاش هست :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sun Wukong - Liquipedia Dota 2 Wiki
یک منبع خوبیه ! هیروش ترکیبی از Veng و PL هست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©