منم به شخصه از ترول های عادی بیشتر خندم میگیره
ترول های بزرگوار از بس توش فحش میدن کل بدبختی هام یادم میاد بعد نمیدونم بخندم یا گریه کنم
بعد یه سوال برام پیش اومد اگه بزرگوار 9 جهان هست پس 1 جهان کیه ؟
منم به شخصه از ترول های عادی بیشتر خندم میگیره
ترول های بزرگوار از بس توش فحش میدن کل بدبختی هام یادم میاد بعد نمیدونم بخندم یا گریه کنم
بعد یه سوال برام پیش اومد اگه بزرگوار 9 جهان هست پس 1 جهان کیه ؟
ویرایش توسط Deadking : 06-24-2015 در ساعت 04:02 PM
pff تو هم حال داریا این همه نوشتی ولی فک کنم من جهنم رو باید برم بهشت رو هم که تو ازم گرفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من نمی دونم نفرات دیگه چندم هستن ولی می دونم 9 هست بزرگوار در ترول ها. توی فیس بوک توی رسمی ترین پیجش نوشته بود.که ترول های ایرانی بزرگوار 9ام و یحیی دیوث، فکر کنم 28 یا 29 یا 27 ( همین حدودا ) بود. نمی دونم ملاک برای امتیاز هاشون چیه. باید برم بپرسم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
GOD OF DOTA LOD
به سلامتی کسی که همین الان بهم پیام خصوصی داد گفت :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون یکیش 5000 تومنی بود.
قیافه ی من الان :
GOD OF DOTA LOD
مگه این قضیه راس بود؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نه اما نمی دونم واس چی گفت؟ شاید واقعا یکیش عمل کرده !!!
میبینی ما هم شانس نداریم. همشونو خودم تست کردم به خدا عمل نکرد !!!
شاید یکیشو جا گذاشتم
GOD OF DOTA LOD
Deadking (06-24-2015)
Deadking (06-24-2015)
[IMG]http://forum. * * * * * * * * * * * */attachment.php?attachmentid=5180&stc=1[/IMG]
GOD OF DOTA LOD
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©