فایل پیوست 1317
فایل پیوست 1316بتمن "دی
فایل پیوست 1317
فایل پیوست 1316بتمن "دی
تا حالا دانلود با سرعت 0 رو تجربه کرده بودید؟ حتی نمودار هم هیچ چیزی رو نشون نمیداد !
خب اگر این اتفاق براتون نیوفتاده میتونید با دیدن این ویدئو تجربش کنید
http://www.mediafire.com/download/tc...ate+Dota+2.wmv
زاویه دید هم به نظرم برای دوتا 2 اینطوری بهتر باشه :
تو این بازی من پودج بودم و واقعا این زاویه بازی کردن حال میده یک عکس دیگه هم دارم که گوشه های بازی رو نشون میده که آبی رنگ هستش...
اگر باورتون نمیشه آخرین بازی پوج من رو چک کنید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
فایل پیوست 1320
لول
Mostafa91 (06-23-2013)
زاویه رو چه جوری اینطوری کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (06-23-2013)
این خانوم بیشترین lvl رو در استیم داره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mostafa91 (07-07-2013)
از اسمش به نظر میرسه که خانومه.
توی تیم اسپیک هم گفتم بچه ها این یارو بیشترین لول رو داره گفتن یارو کیه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادم نبود اینجا هم اشتباه نوشتم مرسی نیما
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
عکسش مورد دار بود
ویرایش توسط bachedinamit : 07-08-2013 در ساعت 11:26 AM
A_W_Z_2 (07-08-2013),Darktoheaven (07-08-2013)
خوب بن شده دیگه.خود من تو لول 11 موندم با 322 win.استیم حالگیری های زیادی داره...به روز رفتم دیدم 7 روز Chat بن هستم جالبه تو تمام بازی های قبل از اون فقط از حرف های آماده Y استفاده کرده بودم...
Darktoheaven (07-08-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©