آهنگ نبم ملی یعتی این نه این خواننده ها داخلی (توهین نباشه) :
https://www.radiojavan.com/mp3s/mp3/...=27249&index=0
آهنگ نبم ملی یعتی این نه این خواننده ها داخلی (توهین نباشه) :
https://www.radiojavan.com/mp3s/mp3/...=27249&index=0
A_W_Z_2 (05-26-2014)
این اهنگ ( آهنگ ؟) شاید در سبک خودش جالب باشه و حالت فان داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما بخوایم به صورت فنی مقایسه کنیم قابل مقایسه هم نیستند
چه از نظر ترانه (ترانه یا متن؟) با ترانه ای که روزبه بمانی گفته و تنظیم بهروز صفاریان و فرشاد حسامی و صدا و توانایی خواننده
کلا برام جالب بود مقایسه ی این فایل صوتی با آهنگ خوجه امیری ، بعد یه سری میان میگن آهنگ دروازه های دنیا ضعیف بود . اینکه ضعیف بود یا قوی رو کاری ندارم چون به نظر خودم هم خیلی خوب نبود ،ولی اینکه بخواین با اینجور آهنگ ها(؟) مقایسه کنید نمیتونم کنار بیام !
منم قبول دارم باید اهنگ جام جهانی جعفر اهنگ رسمی میشد:d
چهار قانون اصلی dota 2 در mmr
1.امکان این که چند دست پشت سرهم با بازی کن های روس یا نوب همتمی باشی زیاد هست
2.امکان اسن که چند دست پشت هم ببازی زیاد هست
3.امکان این که با بازی کن خوب همتیمی بشی خیلی کمه
4. امکان این که چنتا بازی رو پشت هم ببری خیلی کمه!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
5.امکان این که نتت به مدت 6 دقیقه بنا به دلایل نا معلوم قطع شه زیاد هست :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
با همشون مخالفم اما یک سری راه حل میگم شاید به درد خورد:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. وقتی تنهایی میرید ranked سعی کنید برید Mid و تا حد امکان هیروی Mid اونها رو Counter کنید. یعنی مثلا طرف Tinker زد Viper یا امثال اون رو بزنید که بیچاره بشه...
2. وقتی پارتی یا دسته جمعی میرید هیروی مچ پیک کنید مثلا 2 نفری که میرید SK lina یا 3 نفری ursa sd dazzle
در MMR هیچ راهی نیست !
باید تا میتوان شول کرد
No skill Just luck
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
یکی از هیروهایی که من خداییش خوب بازی میکنم باش zeus هست ...
اول بازی یکم ks میکنم (خودم تو کامنت ها میگم srry for ks) ، آیتم که آوردم میرم 1v1 ....
به شخصه خود من وقتی با هیروهایی مثل necro یا zeus پا میگیرم ، میرم 1v1 با هیروهای کری هریف.
یادمه یه دست با necro رفته بودم ... حدود 20 kill و 2-3 die داشتم ... توی هریفام dazzle بود ، وقته رو یکی از یاراش 2 میکرد هممون میزدیمش ، shadow blade میزدم میرفتم نزدکش که وقتی 2 dazzle تموم شه ؛ 2 من میکشتش.
درمورد zeus هم خودتون بازی آخرمو ببینید میفهمید . 21kill-2die داشتم ، اون 2تا die هم یکی اول بازی شد یکی آخره بازی جوگیر شدم رفتم base هریف ... 1v1 با sf میزدم !
هیروی مورد علاقه شما و نحوه بازی کردنتون هیچ ربطی به این تاپیک نداشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__________________________________________________ _______
1 ) وایسادن zeus جلوی یه carry اون هم به صورت 1 - 1 کاملا بی معنیه
2 ) از این رکورد ها هممون گرفتیم فقط شما نیستی . اگه قرار باشه هر کدوممون اینتوری کنیم که اینجا از روم ایران هم بدتر میشه
ویرایش توسط ''iMM : 05-31-2014 در ساعت 08:31 PM
چیزی که ظهر ساعت 3 داشتم +
چیزی که بعد از 9 ساعت trade از اون ها به دست امد + + +
البته او بال های puck با تگ Auspicious هست
نه لازم برای چیز هایی که مخواید points بخرید نه آیتمهای دیگه ای که دارید رو فدا کنید! فقط کافیه یک سر برید Dota 2 Lounge - Marketplace, Trades, Bets
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©