به اطلاع دوستان برسونم اول مغز غیر فعال میشه و تا چند دقیقه قلب کار میکنه در فردی که گلوله خورده و به مغز اصابت کرده باشه اما اگر گلوله به قلب بخوره سریعا مغز هم از کار میفته پس قلب همیشه دیرتر از کار میفته
این موضوع رو همون 6 سال پیش که برای اولین بار مطرح شد . من و یه بنده خدای دیگه کامل برسی کردیم . اصلا و به هیچ وجه مثل هم نیست اصلا این کلمه جرف هار خونده نمیشه در هیچ نوع قرائتی هم این جوری نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این موضوع مطرح شد که بگن تروریست بودن شما تو کتابتون امده.
لطفا حرف های بی سند نگذار.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
WardeN (12-08-2014)
Lone MaMaD (12-09-2014),Mohammad_ai69 (12-08-2014),Mostafa91 (12-09-2014),Mr.Nobody (12-08-2014),salar cr7 (12-08-2014),WardeN (12-08-2014)
خودم چک نکردم . ولی اگه شما میگی حرفت سنده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ATER (12-09-2014)
آقا این چه وضعشهههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیروز 3-4 دست پشت سره هم techies بازی کردم الان اومدم دیدم ریپورت خوردم .............:incomprehensionplz:
خیلیا همینجوری میشن چون با techies میرین مین میزارین و xp نمیگیرین بعد 5 دقیقه میرین تویه LP اگه توی بازی 5 دقیقه xp نگیرین انگار afk کردین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن afk نمیشد چون هر 1 min یه کریپ میزدم یا کیل میگرفتم ............ مطمئنا حریف ریپورتم کرده چون بنم نشدم .........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
salar cr7 (12-09-2014)
قلب رو توی مایعات خاصی بزارن (اسمش یادم نیست) میتونه تا 9 ساعت تو همون مایع بتپه چون چربی دورشه غذاشو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (12-09-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©