منم دقیقا! دیشب همینطور بود ۲ دست با تکیز بازی کردم بن شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم دقیقا! دیشب همینطور بود ۲ دست با تکیز بازی کردم بن شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونی که میگین برای بیمارانی که مرگ مغزی داشتن تیم پزشکی ، قلب اهداء کننده ( همون کسی که مرگ مغزی داشته ) رو قبل از اینکه تپش متوقف بشه از بدن جدا میکنن و در یخ نگهداری می کنن که مدتش رو هم دقیق اطلاع ندارم ولی تا 4-5 ساعت رو اطمینان دارم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما در مورد ماده ای که شما میگین امسال چنین کاربردی داشته :
در سال ۲۰۱۴ میلادی (۱۳۹۳ خورشیدی) برای نخستین بار در جهان گروهی از پزشکان در بیمارستان سنت وینسنت در سیدنی استرالیا قلبی را که ۲۰ دقیقه بود دیگر نمی تپید احیا کردند و به یک خانم ۵۷ ساله که بیماری قلبی مادرزادی داشت پیوند دادند. در شیوه بدیعی که در سیدنی به کار رفته شد، قلبی که ضربانش متوقف شده در دستگاهی که «جعبه قلب» نامیده می شود گذاشته می شود. در این جعبه، قلب گرم نگه داشته می شود، ضربان احیاء می شود و یک مایع مغذی کمک می کند که آسیب به ماهیچه های قلب کم شود. پس از پیوند قلب این خانم، دو جراحی مشابه موفق دیگر نیز انجام شده است. این موفقیت با استقبال زیادی در جهان مواجه شده است.
چه خوبه ادم از این چیزا هم اطلاعاتی کسب بکنه ، بنده خودم اشکم در میاد وقتی میبینم یک سری افراد شب و روز تلاش میکنن که راهی برای کمک به بشریت پیدا کنن
از یه طرفی هم تف به انسان هایی که روز به روز علم رو برای سلاح سازی بکار میبرن که باهاش حکومت کنن در این جهان و مردم بی گناه رو برای خواسته های اشغال خودشون به کشتن میدن
دوستانی داریم از جمله پوریا سرپرست و ناظم سایت ، که رفتن به خارج و پزشکی میخونن بهشون افتخار میکنم و براشون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم از علمشون برای کمک به بشریت استفاده کنن
حالا ما رو خجالت ندین :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسیر ما تا پزشک شدن دور و سخته ولی هر پزشکی وظیفشه که به بشریت کمک کنه.
-------
در ضمن Promote شدنت هم مبارک از همین تریبون
مغز وقتی از کار میفته که روح از بدن خارج بشه ولی شاید یه قسمت تو بدن بمونه واقعآThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
YOLO (12-09-2014)
منم همیشه برام سوال بود که چرا قلب کسی که زنده ست رو میشه به یک نفر دیگه پیوند زد ولی وقتی از دنیا رفت دیگه امکان نداره، واقعاً چند ثانیه پس از مرگ چه اتفاقی میوفته که دیگه نمیشه از اعضای بدن استفاده کرد. حالا با این موردی که نوشتین به نظر میرسه که داره یه امید هایی در این زمینه هم بوجود میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
YOLO (12-09-2014)
عجب دوبار لول آپ شدم آیتم نداد :smile14:
عزیزم دیگه با لول اپ شدن ایتم نمیده که ، من 5 بار لول اپ شدم اما ایتم نداد . شانسی ست میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویدئو قشنگی بود ولی فکر کنم خالی بندیه نمیشه اینطوری شه به احتمال 80% دارن فیلم بازی میکنن ولی اگه 1% واقعی باشه دروازه بانه چه شانسی داشت
ویدیو ورزش 3 – دروازه بان با تعصب
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
رهی (12-10-2014)
یعنی شوما ندیدین وقتی گوسفند قربانی میکنن بدنش چند ثانیه تکون میخوره ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما برو تاپیک درخواست تغییر نام کاربری بزن Avenger_SPAMThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©