اگه رو wtf بود چرا رفرشر زد ؟ من تو دوتا 2 تا حالا wtf نرفتم مگه اسپلاش تو cd رفته که رفرشر زد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه رو wtf بود چرا رفرشر زد ؟ من تو دوتا 2 تا حالا wtf نرفتم مگه اسپلاش تو cd رفته که رفرشر زد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
شاید Wtf نبوده فقط میخواسته سرعت عمل نشون بده ههههه اما بازم cd اینوک طول میکشه نمیدونم......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من "bet" خیلی چیز مزخرفیه -_- من حدودا 4 ماه پیش شروع کردم با 1 دلار 1 ماه پیش 400USD ایتم داشتم دیگه ایتم ارزششو از دست داد برام همرو انقد bet کردم که دوباره برگشتم به حالت اول :\
پ.ن:دی سی هوک هم اونقدر که به نظر میومد چیزه جالبی نبود :\
Youtube Junkey
Youtube Junkey
دوستان کسی نظری نداره که چرا ساسفن fails of the week دیگه با ریوز کار نمیکنه و بجاش سِر اکشن شکس اومده ؟
Youtube Junkey
هرکی میگه این wtf برن ویدیو های grimorum بهترین Invoker باز دنیا رو ببینن . بعدش تو این فیلم سرعت فیلم زیاد شده که فکر میکنید wtf .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید چند ماه شبانه روزی تلاش کرده باشه که رنکش بیاره پایین :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تو این انجمن هرکی از این بت یه چیزی کشیده . من خودم هرچی که با پول خودم خریده بودم سر این کوفتی باختم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این ماکرو چه چیزه توپیهههه من تازی امروز باهاش آشنا شدم نصف عمرم رفت ............... Now Just Pick Thinker
اینو کی میبره ؟
'ScoOPiNG yO (04-24-2015),A_W_Z_2 (04-22-2015),Decim (04-23-2015)
داداش میشه بیشتر توضیح بدی منم باهاش آشنا بشم؟ مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©