واسه تو فرقی میکنه گی باشه یا نه ؟! چیکار به این کارا داری تو فیلمتو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قضیه ی خدا رو قبول نداشتنم من تا حالا نشنیده بودم
منبع مطمعنی داره ؟!
واسه تو فرقی میکنه گی باشه یا نه ؟! چیکار به این کارا داری تو فیلمتو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قضیه ی خدا رو قبول نداشتنم من تا حالا نشنیده بودم
منبع مطمعنی داره ؟!
تو روحیم تاثیر داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ما که خدا رو قبول داریم چه کاری کردیم که این یارو نکرده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز این یه چیز داشته که طرفدارش شدین . ما چی ؟ :d
انقدر که مردم ما پوزیتیویسم هستن من جایی ندیدم.
برید قرآن بخونید تا ببینید خدا با قوم لوط چی کار کرد.
و كساني كه به سراغ آن كار زشت (لواط) ميروند آنها را آزار دهيد و اگر توبه كنند و خود را اصلاح نمايند از آنها در گذاريد، زيرا خداوند توبه پذير مهربان است.نساء 16.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ش
بارنی توی آشنایی با مادر (همجنس گرا)
شلدون کوپر در بیگ بنگ (همجس گرا)
ellen page (همجنس گرا)
Ellen DeGeneres(همجنس گرا)
این آقا هم که همجنس گرا.
و خیلی های دیگه.
مردم آمریکا بر این باورند که از هر 5 نفر یک نفر آنها همجنس گرا هست (20%) ولی این در صورتی هست که آمار نشان میدهدهمجنسگرا یان در آمریکا بیشتر از 7% نیستن که 2% از آنها به طور مخفیانه همجنسگرا هستن.
نکته: توی رسانه انقدر روی همجنس گرا ها مانور میدن که مردمشون فکر میکنن 20% جمعیت همجنسگرا هستن.
ویرایش توسط ATER : 03-14-2015 در ساعت 11:53 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا" یک ماه نمیشه واسه سفره خونه وای فای گرفتیم اما واسه ما هم اینطوری شده، همش درباره کلش هست یا اینکه فلانی الان پست گذاشتم بخون چیه فلانی منو از گروه چی کن بیسار کن...اصن یه وضی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ادیسون به خانه بازگشت یاد داشتی به مادرش داد
گفت : این را آموزگارم داد گفت فقط مادرت بخواند
مادر در حالی که اشک در چشمان داشت برای کودکش خواند:
فرزند شما یک نابغه است واین مدرسه برای او کوچک است آموزش او را خود بر عهده بگیرید
سالها گذشت مادرش از دنیا رفته بود روزی ادیسون که اکنون بزرگترین مخترع قرن بود در گنجه خانه خاطراتش را مرور میکرد برگه ای در میان شکاف دیوار اورا کنجکاو کرد آن را دراورده و خواند
نوشته بود : کودک شما کودن است از فردا اورا به مدرسه راه نمی دهیم
ادیسون ساعتها گریست
ودر خاطراتش نوشت :
توماس آلوا ادیسون
کودک کودنی بود که توسط یک مادر قهرمان به نابغه قرن تبدیل شد
تقدیم به مادران ...
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ANG3L Of W4R (03-15-2015),FCB (03-15-2015),felarous (03-15-2015),fever361 (03-15-2015),HoMaYoON (03-15-2015),M.Lo4DinG (03-15-2015),miniod (03-15-2015),Mohammad_ai69 (03-16-2015),shavn (03-15-2015),رهی (03-15-2015)
http://uplod.ir/nzer5zrer8th/IegEL8z_-_Copy.avi.htm
delete نکنید انصافا :ultimateplz:
ویرایش توسط ANG3L Of W4R : 03-15-2015 در ساعت 09:19 PM
یعنی دهنت سرویس :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ANG3L Of W4R (03-15-2015)
داشتم صفحات قبل رو نگاه میکردم این پست رو دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در واقع این سوتی یا همچین چیزی نیست سیستم اسیا تک اینطوریه که سرعت واقعی بهت میده یعنی همون 512 کیلوبایت رو میده ولی وقتی شما 20 گیگ رو مصرف کنید سرعتتون تبدیل به بیت میشه و برمیگرده رو 64 کیلوبایت این به گفته یکی از رفیقام بود که اسیاتک داشت مگرنه خودم استفاده نکردم
ویرایش توسط Rango.IR : 03-16-2015 در ساعت 03:40 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©