خدا وکیلی من با کیبوزد اسپلو میسازم میزنم 1.5 ثانیه طول میکشه هر کدوم این اصلا غیر ممکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا وکیلی من با کیبوزد اسپلو میسازم میزنم 1.5 ثانیه طول میکشه هر کدوم این اصلا غیر ممکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
روی مود wtf هست پس cd نداره در نتیجه سرعت دست از همه مهم تر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی برای ما ایرانی ها نه ! کی میتونه با پینپ 150 -250 اینو بازی کنه اصلا ارزش داره؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سرعت عملش مهم بود که واقعا چیزی کم نداشت بازی واقعی که دیگه میترکونه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
LS **نی ..... XXDDDD
ویرایش : برای دیدن عکس هایی که بالا نمیان از چیز شکن استفاده کنید .....
ویرایش توسط [DR.[mmL : 04-21-2015 در ساعت 12:41 AM
چجوری همچین ماکرویی داری ؟ به خاطر داشتن موس به خصوص ـه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
لازم هم نیست ماوس بخصوصی داشته باشی اگه یکم زبان برنامه نویسی بلد باشی خودت میتونی همچین چیزی بنویسی
1 برنامه هست meepoit وقتی r رو می زنم ماوس دقیقا جایی که هست dagger+q+w+W+W+W+W ;کلا 2 ثانیه طول نمی کشه
.................................................. .........
اینا رو من هیچ وقت تست نکردم و نخواهم کرد ، همیشه از حالت عادی استفاده میکنم ، اگر تمرین کنید دستتون سریع شه و مغز بتونه تحلیل کنه نیاز به این چیزا نیست ، من نمیگم بازیم خیلی خوبه ، ولی حالت عادی که حرفه ای بشی چیز دیگست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©