بازی خوب بود دیدمش ولی خیلی با میپو کم lh زدی سند خوب بازی کرد storm هم که تارد بود 119 lh
ولی جالب بود واقعا.
بازی خوب بود دیدمش ولی خیلی با میپو کم lh زدی سند خوب بازی کرد storm هم که تارد بود 119 lh
ولی جالب بود واقعا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طولانی ترین بازی دوتا 2 3 ساعت و خورده ای طول کشید
1492632246
بازی خودم نبود تو قسمت watch دیدم
دیگه انقدر طولانی بود پلیر ها داشت به بازی فحش میدادن هیچکدوم هم بیخیال نمیشد و لفت گیم نمیداد حتی با اینکه بازی حساب نمیشد
ویرایش توسط Rango.IR : 05-22-2015 در ساعت 07:27 PM
The Dream !
فایل پیوست 3589
دوستان Arcana PA رو توی بازیه VG.P vs TongFu روی VG.P گذاشتم ( دعا کنید برام این یکیو از دست ندم )
چههههههههه عجب بالاخره بردم !!!!!!!! 10$
خیلی بد بازی کردن شبیه بازی 2k mmr بود تا qualifier .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخصوصا سوتی های آخر بازی ..
[DR.[mmL (05-26-2015)
دوستان اگر 1 اکانت 1 بار هک بشه و استیم ایدی رو برگردونه و بعد باز هم این اکانت هک بشه برای بار دوم آیا ممکنه که بازم استیم ساپورت با مدارک کافی ایدی و ایتم هارو برگردونه یا نه؟!
فکر کنم برگردونه البته امتحانش مجانی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوری 2 بار اکانت رو به فنا دادی ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دفه اول خدایی مقصر خودم بودم اما دفه بعدی
دوتا 2 باز بود داشتم بازی watch میکردم TS هم باز بود یهو همه با هم بسته شد!!!
اومدم استیم رو باز کنم گفت فایل exe پیدا نمیشه،رفتم دیدم بله کلا پاک شده + کلی از فایلهای دیگه دوتا و استیم! یعنی عملا اینا خراب شده بودن و باز نمیشدن.
سریع رفتم سایت استیم اکانتم رو وارد کردم دیدم پسوردش عوض شده،رفتم به ایمیلم دیدم پسورد اونم تغییر دادن!
بعد از 2 روز هنوز تو شک هستم
اخر شب بود که این اتفاق افتاد که البته من روز بعدش تونستم ایمیلم رو با یه سری مکاتبات با یاهو ساپورت برگردونم اما هنوز جوابی از طرف استیم نگرفتم و این طرف هم داره ایتم ها رو همینطوری گیفت میکنه
A_W_Z_2 (05-27-2015)
منم همین مشکل برام پیش اومد . برگردوندن اکانت رو . آیتم هارو هم متوجه نشدم که چیزی گرفته وگرنه پس میدادن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deuce (05-27-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©