ممنون از دوستان به زودی تاپیکی میزنم که هر بار 10 صفحه از داستانه و هر چند وقت یک بار آپدیت میشه و 10 صفحه دیگه اضافه میشه با فرمت pdf و همراه عکس و نقشه
ممنون از دوستان به زودی تاپیکی میزنم که هر بار 10 صفحه از داستانه و هر چند وقت یک بار آپدیت میشه و 10 صفحه دیگه اضافه میشه با فرمت pdf و همراه عکس و نقشه
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-02-2015),Four-Eyes (06-03-2015),Lone Star (06-03-2015),Milad._.R (06-02-2015),Soul Keeper (06-02-2015),Viper (06-02-2015),Warmach1ne (06-02-2015)
Four-Eyes (06-03-2015)
6,500
words
این لیست زیباترین و به یادماندنی ترین بازی های تاریخ دوتا 2 هست با match id میتونین دانلود کنین هر کدومو که خواستین و راحت ببینین .
https://docs.google.com/spreadsheet/...rive_web#gid=0
What happened ? Axe happened
دوستان در پی خلق یه رول جدید به اسم Hunter یا شکارچی هستم.
نظر شما چیه ؟
تمام اطلاعات طبقه بندی نشده توی ذهنم هست میتونم توی این هفته وقت کردم آشنایی و آموزش رو توی یه تاپیک بدم بیرون.
بدیم؟
ندیم؟
راستی تا حالا کسی در مورد این رول چیزی شنده؟
این کلا خودم را خلق میکنم ولی گفتم شاید یکی قبل از من به ذهنش رسیده باشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا ولی من نمیدونم چرا هیچ جا ازش حرفی زده نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
scouter ganker :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر آیس فراگ که رول های دوتا فقط 2 تا ان . کری و ساپورت
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ATER (06-07-2015)
سلام! امروز کارت امتحان نهایی 2 سال پیشم رو پیدا کردم دیدم شماره صندلیم 1805 بود،اومدم دیدم شماره کاربری اینجام هم 1805 e خیلی جالبه درسته؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FIFA_PES (06-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©