چجوری ای پی شو پیدا کرده وسط بازی؟
چجوری ای پی شو پیدا کرده وسط بازی؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
1600 تا به طرف پول داده !!!! فکر کنم یه کیل دیگه داشتم برای طرف یه Divin هم میفرستادن !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FIFA_PES (06-12-2015)
من 2000 تا هم دیدم به یکی داده :دی خیلی مسخره شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یجورایی واقعا بهتر شده ........ در واقع یه نسبتی داره که هرچقدر گلد بگیری تو کل بازی بر اون اساس به طرف مقابل میده
تو پج 6.83 به بعد به یه نسبتی به اندازه اختلاف گولد و اکس پی کسی کی کشته و کسی که مرده بهش گولد و اکس پی میده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ATER (06-10-2015)
چجوری رو یه بازی شرط میبندید؟
آقا یه شخصی هست با نام W@rden که خیلی میشه من تو صفحه اول با +600 بیننده ببینم . ایشون همین W@rden این انجمنن آیا؟ xD
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
خیر...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
YOLO (07-08-2015)
برو تو سایت Dota2louge.com که تقریبا معروف ترین سایت برای Trade و Bet هست.اونجا با ویدیو اموزش داده چطور میتونید Bet بذارید.البته سایت های دیگه هم هست ولی این معروف ترینه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (06-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©