بلههههههههههههههه .........
ddoser ها ، لگ ها ، dly ها ، standin ها و بازیکنان 4cl همگی دست بدست هم دادن که 4cl ببره و من حدود 45$ ببرم .......
GG Wagama TA and W33 Leshrac
بلههههههههههههههه .........
ddoser ها ، لگ ها ، dly ها ، standin ها و بازیکنان 4cl همگی دست بدست هم دادن که 4cl ببره و من حدود 45$ ببرم .......
GG Wagama TA and W33 Leshrac
H.e.x (06-10-2015)
اوهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدادا اگه یکیشون از اون 1$ ها نمیخای بده من خخخخخخ
sfz pr ببندید رو sfz
چطوری شرط میبندی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره منم دیدم و شک کردم:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پستای قبلی منو نگاه کن ، از 400 تا کلید و 50 تا آرکانا بیشتر میتونی بدست بیاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین جا bet و ببوس بزار کنار ، هرچی در اوردی بستته وگرنه همینم از دست میدی ، به جایی میکشتت که حسرت یه ایتم 2 دلاری رو بخوری
حاجی چطوری شرط ببندم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا یکی تو پیام شخصی یه توضیحی بده
ویرایش توسط Rango.IR : 06-11-2015 در ساعت 03:46 PM
راس میگه ... منم روتن استاچ داشتم ... سر حریص شدن و آیتم زیاد خواستن به فاک داد منو بت....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-11-2015)
به اون دوستمونم گفتم ......... من تا 2تا آرکانا از این d2l بی پدر مادر نگیرم ( برای تلافی آرکانا LC ) ولش نمیکنم ............ الان فکر کنم بتونم 2تا بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©