بلههههههههههههههه .........
ddoser ها ، لگ ها ، dly ها ، standin ها و بازیکنان 4cl همگی دست بدست هم دادن که 4cl ببره و من حدود 45$ ببرم .......
GG Wagama TA and W33 Leshrac
بلههههههههههههههه .........
ddoser ها ، لگ ها ، dly ها ، standin ها و بازیکنان 4cl همگی دست بدست هم دادن که 4cl ببره و من حدود 45$ ببرم .......
GG Wagama TA and W33 Leshrac
H.e.x (06-10-2015)
اوه دادا اگه یکیشون از اون 1$ ها نمیخای بده من خخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sfz pr ببندید رو sfz
چطوری شرط میبندی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره منم دیدم و شک کردم:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پستای قبلی منو نگاه کن ، از 400 تا کلید و 50 تا آرکانا بیشتر میتونی بدست بیاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین جا bet و ببوس بزار کنار ، هرچی در اوردی بستته وگرنه همینم از دست میدی ، به جایی میکشتت که حسرت یه ایتم 2 دلاری رو بخوری
حاجی چطوری شرط ببندم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا یکی تو پیام شخصی یه توضیحی بده
ویرایش توسط Rango.IR : 06-11-2015 در ساعت 03:46 PM
راس میگه ... منم روتن استاچ داشتم ... سر حریص شدن و آیتم زیاد خواستن به فاک داد منو بت....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-11-2015)
به اون دوستمونم گفتم ......... من تا 2تا آرکانا از این d2l بی پدر مادر نگیرم ( برای تلافی آرکانا LC ) ولش نمیکنم ............ الان فکر کنم بتونم 2تا بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©