میشه یکم توضیح بدی چیش فوق العاده بود ؟ شاید من متوجه یه چیزاییش نشدم . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یکم توضیح بدی چیش فوق العاده بود ؟ شاید من متوجه یه چیزاییش نشدم . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چند تا از immortal های جدید که هنوز release نشدن
force staff rubick
manta برای viper
... tide hunter
اینم برای slardar
یکی هم مثل اینکه برای OD هستش.
...
(به نظرم اون manta ه viper چیز جالبیه)
Apdentist (07-23-2015),Lone MaMaD (07-23-2015),Mohammad_ai69 (07-23-2015)
مرسی عزیز به نظر من آیتم تاید واقعا قشنگ هست. بقیه رو خوشم نیومد زیاد ولی خب نظر شما هم قابل احترام.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ایمورتال تاید رو میبینم یاد لوگو والو میوفتم اون شیره رو سرش
اون چیه برا slardar خداییش ... نمیتونن یک رو این هیرو وقت بزارن ؟ شانس ماست دیگه ... هیروی مورد علاقم هیچی نداره .
What happened ? Axe happened
برا ویپر هم زیاد جالب نیست پتانسل ایتم و ست داره ولی نمیدونم چرا به مخش نمیرسه چیزی
یه بال براش طراحی کننن یا یه دم بهتره تا اون
شما با دقت گوش کردی؟ تفسیر موزیک رو خوندی؟ میدونی چقد اون تکست تاثیر گزاره؟ واقعا هرکی بگه بده درک نکرده من که باهاش حال کردم هنوزم گوش میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بعله گفتم که هم گوش کردم هم تفسیرشو خوندم ( تفسیرش مهم نیست چون اکثر نظرات چرت و پرته ) . شما چندتا نمونه از قشنگهاشو بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آلبوم اشتباه خوب بهرام از ص شاهین بهتر بود . . .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mahdi-Void (07-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©