دوست گلم که میای لینک کلیپ میزاری. این برنامه رو دانلود کن
Xilisoft - Video Converter واسه تبدیل و ادیت های پیش پا افتاده بدرد میخوره
دوست گلم که میای لینک کلیپ میزاری. این برنامه رو دانلود کن
Xilisoft - Video Converter واسه تبدیل و ادیت های پیش پا افتاده بدرد میخوره
Youtube Junkey
خوب مگه مجبوری با وار کی بازی کنی خوب با موس اسکیل بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو گارنا یکی هس یه دست نداره باز دوتا بازی میکنه تو تالکم معروفه از بچه های اینترنشناله
ATER (09-17-2015)
درود بر شرفت مررررررررررررررررررررردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی گیمرارو سفید کردی ، خدا عجرت بده
این کیبورد مجازی هست باهاش تایپ میکردم اسکیل ها رو گزاشته بودم روی قلتک موس.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موس ریزر ناگا 16 تا کیلید داره ! قطعا میشه باهاش دوتا 2 بازی کرد ولی کمی سخته.
مرسی یه گیمر هیچ وقت از عزیز ترین چیزش دور نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کیبورد و موس و.. بهانست :d
ویرایش توسط ATER : 09-17-2015 در ساعت 08:26 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خخخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فک میکردم با اون اسکیل میزنی xd
نه من اسکیل هام روی کویک کست هست با کیبورد مجازی نمیشه استفاده کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان حتما از quick cast استفاده کنید واقعا تفاوت فاحشی ایجاد میکنه. کم کم شما رو در هر درگیری 1 تا 8 ثانیه جلو میندازه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ما که نفهمیدیم دقیقا quick cast چی هست ، چه کاربردی داره . چه فرقی با روش معمول داره و ... یه مرد میخوام بهم توضیح بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
جواب شما توی " پرسش و پاسخ در مورد دوتا2 " داده شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (09-18-2015)
مطالب جالب
Four-Eyes (09-19-2015)
ANG3L Of W4R (09-20-2015),Lone MaMaD (10-04-2015),miniod (10-04-2015),Mohammad_ai69 (09-19-2015),w3c (09-19-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©