من که لامپ دیدم، بعد کلی فکر کردم جنبه ی منفیشم معلوم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که لامپ دیدم، بعد کلی فکر کردم جنبه ی منفیشم معلوم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
خب نشون میده شما آدم مثبتی هستی من از همون اول جنبه منفیش رو دیدم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رهی (07-23-2015)
اتفاقا جالب نفسیراست که متفاوته مثلن من با تفسیر aureliano حال کردم قصه ذختری که بعد از مدتها از دام و بند مادرش رها میشه و به اصطلاح اجازه عشق و حال میگیره میره پارتی با یه پسری مواجه میشه و باهاش رابطه برقرار میکنه بعدش که با یه دختر هم جنس باز که معشوقش بود جدایی میکنه و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آهنگ قشنگشو بگم؟ متن بزارم؟ چی دقیق میخوای متن اگه بخای که خیلی هست ازش تو آلبوم مثه این
آلیس:
سرزمینِ عجایبه اینجا
باغی از گلایِ آدم خوار
مردمش تخمه میشکنن وقته
رقص محکوم روی چوبه ی دار
نظرات زیاده مثلا شما اگه لوگو آلبوم اشتباه خوب رو دیده باشی خیلیا میگفتن بهرام شیطان پرست شده و... ولی البوم خوب بود بعضیا که میگن نبوده نمیتونن دقیق بفهمن منظورو شاید
ویرایش توسط رهی : 07-23-2015 در ساعت 12:10 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیش منفیه این؟ لامپه دیگه اونایی که کنارشه عروسکه؟ لباسه؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خخخخخخخخخخخخخ توضیحش سخته :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ما که چیزی نفهمیدیم
ویرایش توسط Deadking : 07-24-2015 در ساعت 07:45 AM
بعد از این که لامپ رو میبینی دیگه نمیشه جنبه ی جالبش رو درست دید : |This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایرانسل اینجا ایرانسل اونجا ایرانسل همه جا
http://8pic.ir/images/7uwq23njue06z1wkctif.png
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©