من که یک اسم دیگه میذارم رو جای خدا حرف زدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که یک اسم دیگه میذارم رو جای خدا حرف زدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
از مدت ها پیش تو جمعشون بود :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (08-03-2015)
مقصود این جمله کوتاه دست نکیشدن از تلاش توی زندگی هست که همه چی رو ندیم دست تقدیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نویسنده جمله خشک خشک که نمیتونه مفهوم رو بنویسه میاد به صورت داستان در میاردش
به احتمال زیاد نوسنده وقتی این رو نوشته ادعا نکرده که با خدا حرف زده
Mohammad_ai69 (08-03-2015),WardeN (08-03-2015)
تا حالا نشده بیام بازی نشون بدم بگم ببنید ولی برای اولین بار
حتما این بازی رو ببنید.
1682210412
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من پست کسی رو نقل و قول نمیکنم اما پست من در صفحه قبلی ، باید عمقش رو دید همینطور که دو دوست عزیز اینکار رو کردن و به نظرم حرفشون برای دوست عزیزمون کافی باشه که قانع بشه . بعضی از جمله هایی که در زبان خودمون میبینید در قالب اعتقادات نوشته شده که مردم بتونن با جمله ارتباط بهتری برقرار کنن هدف نویسنده هم این بوده ، وگرنه هر کسی که توی دنیای امروزی باشه میفهمه بشری نبوده و نیست که با خدا حرف بزنه حتی دین ما که اعتقاد داره که پیامبرها با خدا ارتباط داشتن ، همون ها هم واسته بوده بینشون .
من دفعه ی بعد که با خدا حرف زدم ازش میخوام شما رو شفا بده . درکت از مطلب تو حلق بن لادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
راست میگی مهدی . اون چه درک مطلبی بود .
Mr.Nobody (08-03-2015)
Like Banana :smile30::smile30::smile30:
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
IR_Prince (08-03-2015)
من اینجوری درک کردم چیکارش کنم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه هر کسی پشه بیاد از قول خدا حرف بزنه که نمیشه حتی بخاطر ارتباط راخت تره مردم با اون متن
اجازه میدین قانع نشم؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
IR_Prince (08-03-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©