حقیقت تلخه همه فکر میکنن لامپه! ولی دنیا انقدر هم مثبت نیست -_-
پ.ن: پست ویرایش شده
حقیقت تلخه همه فکر میکنن لامپه! ولی دنیا انقدر هم مثبت نیست -_-
پ.ن: پست ویرایش شده
ویرایش توسط Soul Keeper : 07-24-2015 در ساعت 11:06 PM
ABNightmare (07-24-2015)
lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که فکر میکردم لامپه !!!
عجب! باو من اینو خودم توی یه سایت دیگه دیدم بعد برای فان فقط گذاشتم. نه اینکه همه دیگرو بکشید. رفیق این لینک رو ویرایش کن .سایت ایرانی اینو گذاشته بود،منم خواستم فقط بزارم که شما ببینید نه اینکه سرش دعوا درس بشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا ... اقایون
بس کنید . بحث درباره این چیزا بیهوده است .
به هم دیگه احترام بزارید . من به خودم جرات نمیدم به شما تذکر بدم ولی خواهشن بسه .... لطفا
الان میدونم شما به من گیر میدین چرا دخالت کردین ولی متاسفانه این بحت و اون عکس خیلی کش پیدا کرد
Deuce (07-24-2015)
چقدر جالب :d فتوشاپ به نظر میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اقا دعوا نکنید بحثو عوض کنید
مثلا تو اینکه تو آپدیتی که امروز اومد باگ ریست کردن failed چارم fiexed شد
بهتر !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باگش نامردی در حق کسانی مثل من بود که قبل از فهمیدن این باگ چارمشون حذف شده بود
بعد درسته یکی دیگه بیاد 100 دفعه چارمش Fail شه با این باگ Fail رو برداره ؟
خب شما هم میتونستی charm بسازی بهره ببریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تو این مدت 11 تا چارم باز کردم
6 تا چارم از قیبل داشتم + 3 تا coin charm بوک + 2 چارم که ساختم
Deadking (07-25-2015)
جهت اطلاع : دوستان هنوز رفع باگ نشده ، با اون روش میشه charm رو ریست کرد من همین الان تست کردم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©