ATER (06-06-2016),Dav1d (06-06-2016),Lone Star (06-06-2016),samdeloges (06-07-2016),The Viper (06-06-2016)
ATER (06-06-2016),fever361 (06-06-2016),samdeloges (06-07-2016),The Viper (06-07-2016)
خدا خر را افرید و گفت: تو بار خواهی برد از زمانی که افتاب بدمد تا شب و 50 سال عمر خواهی کرد
خر گفت:میخواهم خر باشم اما فقط بیست سال عمرکنم....خدا پذیرفت.
خدا سگ را افرید و گفت: تو نگهبان خانه انسان خواهی شد و هرچه دادند خواهی خورد و سی سال عمر میکنی.
سگ گفت :میخواهم سگ باشم اما 15سال برایم کافیست...خدا پذیرفت.
خدا میمون را افرید و گفت: تو مدام از شاخه ای به شاخه ای میپری و 20 سال عمر میکنی. میمون گفت میخواهم میمون باشم اما 10سال عمر کافیست........
وخدا انسان رو افرید و گفت: تو اشرف مخلوقاتی سرور تمام زمین و 20 سال عمر میکنی
انسان گفت: می خواهم انسان باشم اما ان سی سالی که خر نخواست ...پانزده سالی که سگ نخواست و ده سالی که میمون نخواست به من بده...
واینچنین شد که ما فقط بیست سال مثل ادم زندگی میکنیم. بعد ازدواج میکنیم و سی سال مثل خر کار میکنیم و پانزده سال مثل سگ نگهبان خونه و بچه هامون میشیم و اخرش هم مثل میمون از خونه دختر به خونه پسر و از خونه پسر به خونه دختر میدویم و واسه نوه هامون شکلک در میاریم!
دکتر انوشه ...استاد دانشگاه شهید بهشتی
Apdentist (06-10-2016),Ecsprt (06-10-2016),FCB (06-10-2016),Mahdi-Void (06-10-2016),Mr.Dr (06-10-2016),Persian Leopard (06-10-2016),Sharingan (06-10-2016),The Viper (06-11-2016),[DR.[mmL (06-10-2016)
پسر کوچکي بعد از بازگشت به نزد خانواده اش از آنها خواست که يک عالم دين براي او حاضرکنند تا به 3سوالي که داشت جواب بدهد.
بالاخره يک عالم دين براي ايشان پيدا کردند و بين پسربچه و عالم صحبتهاي زير رد و بدل شد؛
پسربچه: شما کي هستي؟ و آيا مي تواني به سه سوال بنده پاسخ دهي؟
معلم: من عبدالله، بنده اي از بندگان خدا هستم و به سوالات شما جواب خواهم داد، به اميد خدا.
پسربچه: آيا شما مطمئني جواب خواهي داد؟ چون اکثر علما نتوانستند به سه سوال من پاسخ بدهند!
معلم: تمام تلاشم را ميکنم و با کمک خدا جواب ميدهم.
پسربچه: سه سوال دارم،
سؤال اول: آيا در حال حاضر خداوندي وجود دارد؟ اگر وجود دارد شکل و قيافه آن را به من نشان بده؟
سؤال دوم: قضا و قدر چيست؟
سؤال سوم: اگر شيطان از آتش خلقت شده است، پس براي چي او در آخرت در آتش انداخته خواهد شد؟ چون بر ايشان تأثيري نخواهد گذاشت!
معلم کشيده ي محکمي را به صورت پسربچه زد،
پسربچه گفت: براي چي به من زدي و چه چيزي باعث شد که از من ناراحت و عصباني شوي؟
معلم جواب داد: من از دست شما عصباني نشدم و اين ضربه اي که به شما زدم جواب هر سه سوال شماست.
پسربچه: ولي من هيچي را نفهميدم.
معلم: بعد از اينکه شما را زدم چه چيزي حس کردي؟
پسربچه: حس درد بر صورتم دارم.
معلم: پس آيا اعتقاد داري که درد موجود است؟
پسربچه: بله.
معلم: پس آن را به من نشان بده.
پسربچه: نميتوانم.
معلم: اين جواب اول من بود.همگي به وجود خداوند اعتقاد داريم ولي نميتوانيم او را ببينيم.
سپس اضافه کرد که آيا ديشب خواب ديدي که من تو را خواهم زد؟
پسربچه: نه.
معلم: آيا گاهي به ذهنت آمد که من تو را روزي خواهم زد؟
پسربچه: نه.
معلم: اين قضا و قدر بود.
سپس اضافه کرد: دستي که با آن تو را زدم از چه چيزي خلق شده است؟
پسربچه: از گل.
معلم: وصورت تو از چي؟
پسرپجه: باز از گل.
معلم: جه چيزي حس کردي بعد از اينکه بهت زدم؟
پسربچه: حس درد داشتم.
معلم: آفرين، پس ديدي چطور گل بر گل درد وارد ميکند، اين با اراده خدا انجام ميشود،
پس با اينکه شيطان از آتش خلق شده، اما اگر خدا خواست اين آتش مکان دردناکي براي شيطان خواهد بود.
Apdentist (06-10-2016),Dav1d (06-10-2016),FCB (06-10-2016),fever361 (06-10-2016),Mahdi-Void (06-10-2016),Mr.Dr (06-10-2016),samdeloges (06-10-2016),The Viper (06-11-2016),Viper (06-10-2016)
نگاهی به فهرست اسامی افرادی مانند لئوناردو داوینچی (ضریب هوشی220)، گوته(210)، پاسکال (195)، نیوتن (190)، لاپلاس (190)، ولتر (190)، دکارت (185)، گالیله (185)، کانت (175)، داروین (165)، موزارت (165)، بیل گیتس (160)، کوپرنیک (160) و اینشتین(160)!!!
این بالایی برای افراد معروف بود.
بیشترین ضریب هوشی
یه یارو هم بوده ضریب هوشی 270 داشته 7 سالگی فارغ تحصیل شده 15 سالگی دکترا گرفته و... سن 22 سالگی میبینه انقدر توی مرکز توجه هست و تحملش رو نداره ، فرار میکنه میره بعد از اون به اسم های ناشناس توی نت مقاله میداده بیرون.
در سن 30 و خورده ای هم میمیره.
فکر کنم همین 10 سال پیش مرده.
ولی من میگم بالا ترین ضریب هوشی قطعا برای فارابی بوده
فارابی در علم، فلسفه، منطق، جامعه *شناسی، پزشکی، ریاضیات و موسیقی تخصص داشت.
جز اون طراح آلات موسیقی هم بوده !!!!!! (مثل بربط یا همون عود)
یعنی مثل این بشر توی دنیا نخواهیم دید !!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
https://www.instagram.com/p/BFKLY1di...rezabaqerifans
https://www.instagram.com/p/BFIuMRJi...rezabaqerifans
آقا این دوتا کلیپو ببینید من دهنم کف کرد انقد خندیدم :imwinkingplz:
خیلی از ویدیو ها استادو دیدم ولی این دوتا ارزش خاصی دارن
این یارو واقعا این جوریه یا .... ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (06-11-2016)
گويا كيت هرينگتون(جان اسنو) امروز براي نسخه بعد "كال آو ديوتى COD " به استوديو Facial Capture كمپاني اكتيويژن رفته و تاييد كرده كه تو نسخه بعد اين بازى حضور داره
بابا بنده خدا یکم مشکل داره . شاید آدم اهل دینی نباشم ولی کسایی که اینو معروف کردن خیلی کاره عالی کردن . یه لحظه فکر کن اگه نمیشد باید بقیه زندگیشو به سادگیو بدبختی ادامه میداد الان حداقل حدود چند صد هزار نفرو میخندونه خودشم معروف شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (06-11-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه فقط فحش میده
چیز خنده داری نداره
The Viper (06-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©