یعنی الان بریم مخابرات بگیم برای بازی میخوایم سرویس خاصی پیشنهاد میکنن ؟ من که چشمم آب نمیخوره ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی الان بریم مخابرات بگیم برای بازی میخوایم سرویس خاصی پیشنهاد میکنن ؟ من که چشمم آب نمیخوره ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
game of thrones مگه فصل 4 ـش اومده ؟ :O لینک خصوصی بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
250? ماله من تا 900 هم میره , ربطی نداره , همش به خاطر got هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
In the Game of Thrones , You either DC , Or die trying to Download
Reza Y (05-10-2014)
بعید بدونم اصلا سرعت ربطی به پینگ داشته باشه . از این نظر سرعت با پینگ ارتباط ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا وقتی همزمان هم میخوای بازی کنی هم دانلود کنی ارتباط پیدا میکنه .
کلا این پینگ با ما مَسلِه داره
الان مثلا میخواستی بگی من سرعت دانلودم 900 تاست دیگه نه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن در مورد GoT بی احترامی نکن که اصلا خوشم نمیاد
الانم زدم تو کار Hannibal + Believe جفتشون معرکن...
نه نه سرویس خاصی نداره من فکر میکنم که اینطوری باشه حدود 10-15 کیلوبایت از روی سرعت دانلود برمیدارن میذارن روی آپلودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محض رضای خدا عکس هارو jpg کنید بزارید
بعد اینقدر گرافیک بازی رو کم کردید که این باگ های تصویری طبیعیه ..
Reza Y (05-10-2014)
چشم jpg می کنم از دفعه ی بعد ولی منظورتون گرافیکو کم کردید نفهمیدم !! الان x1600 900 هست همه چیم هم رو High هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©