pl یا pa ؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با بعضیا بودم تو نمیشناسی
pl یا pa ؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با بعضیا بودم تو نمیشناسی
آهنگ تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل همین الان منتشر شد:
دانلود آهنگ جدید احسان خواجه امیری – دروازه های دنیا | دانلود آهنگ جدید
FCB (05-12-2014),MasteR (05-11-2014),Mohammad_ai69 (05-12-2014),Sharingan (05-11-2014),shavn (05-13-2014)
خیلی قشنگ شده آهنگش واقعا دمش گرم
من کاری به تیم ملی و ایناش ندارم اما آهنگای میهن پرستانه ایرانی رو خیلی دوست دارم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
MasteR (05-12-2014)
از این باگ بزرگ تر دیده بودید ؟؟؟
brew هر بار که ulti میزد 3 تا پاندا هاش بعد از تموم شدن وقت نمیمردن و هر بار که ulti میزد بیشتر و بیشتر میشدن!!
یکی گفت بخاطر blood stone هستش که هر وقت روی ulti هست استفاده میکنه ولی من یادم نیست brew خود کوشی کرده باشه!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
عجب فلجی بوده طرف با این همه پاندا نتونسته بازی رو جمع کنه؟
5 بار این کارو کرد! 15 تا شده بود خودش تو بیس afk بود فقط با اینا بازی میکرد ولی من رفتم یونانی(شابدول) زدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم مچ آیدی667560657
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Sharingan (05-18-2014)
'This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا آهنگ قشنگی نبود. هیچکسی ازش راضی نبود، میتونید به سایت های خبری سر بزنید
من چی کار به دیگران دارم! هر کسی یک نظری داره که از نظر من واقعا خوب بود!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان هم دارم آهنگ مسعود رو گوش میدم که اونم درباره جام جهانی هست. تتلو هم آهنگش بد نیست
اکثرا راضی بودن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت موسیقی ما فکر کنم یه نظرسنجی هم گذاشته در این مورد که بیشترین رای رو آورده
بعضی از مردم آهنگ حماسی میخوان ، ولی این آهنگ برای تیم ملی فوتبال هست قرار نیست خیلی حماسی باشه یا مثلا پاپ کلاسیک باشه یا با ارکستر سمفونیک یا گروه کر اجرا بشه و ... .
به نظر من که بد نبود . در مقایسه با آهنگ هایی که در جام جهانی های قبلی برای تیم ملی انتخاب کردن خیلی بهتر بود . ولی مسلما میتونست بهتر هم باشه
آهنگش جالب نبود
2 بیت خونده بود بقیش همش o e o aaa oe a aa بود ...
H.e.x (05-19-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©