من درست نفهمیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خونه sunsfan هست دوستش هم داره بازی میکنه بعد یکی در میزنه sunsfan میره در رو باز میکنه طرف با اسلحه میاد تو خونه !!!!؟؟؟؟؟!!!
من درست نفهمیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خونه sunsfan هست دوستش هم داره بازی میکنه بعد یکی در میزنه sunsfan میره در رو باز میکنه طرف با اسلحه میاد تو خونه !!!!؟؟؟؟؟!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بلی 2 نفر بودن با اسلحه فکر کنم دختره رو گروگان گرفته بودن وقتی پلیس میاد یکی شون رو همون اول دستگیر میکنه یکی دیگه هم فرار کرده قایم شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متن کامل
World Should Feel PAIN
دانلود آهنگ و بسیار زیبای محمد رضا هدایتی با نام بریم زیر بارون با بالا ترین کیفیت ( میشناسیدش دیگه انشاالله ؟ :دی )
دانلود
متن آهنگ جدید محمد رضا هدایتی با نام بریم زیر بارون :به تو بر می گردم که آروم بگیرم
کسی مثل تو نیست واسه من عزیزم
دلم که می گیره تو رویا می بینم
دوباره تو هستی و آرومه قلبم
بیا باز عزیزم بریم زیر بارون
دلم خیلی تنگه واسه هر دوتامونچقدر ضربه خوردم بیا آرومم کنمی بینی چه کردن با هامونبیا باز عزیزم بریم زیر باروندلم خیلی تنگه واسه هر دوتامونچقدر ضربه خوردم بیا آرومم کنمی بینی چه کردن با هامون
ویرایش توسط Mr.Legendary : 06-13-2014 در ساعت 04:54 PM
A_W_Z_2 (06-13-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم چرا ولی جدیدا مد شده همه بازیگرا آهنگ میخونن مثل گلزار !!!
استعداد میخواد که آقای محمد رضا هدایتی 5-6 تا خونده و یکی از دیگری قشنگتر بوده
قبول دارم واقعا صدای خوبی داره من آلبوم اولشم گوش دادم واقعا لذت بردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آهنگم حرف نداشت.
گلزار و امین حیایی واقعا به درد خوانندگی نمیخورن!
گلزار اول خواننده گروه آریا بود بعد بازیگر شد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله میدونم تو گروه آریا بود ولی نوازنده بود تا جایی که یادمه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم خواننده باشه من منظورم سابقه نبود کلا صدا نداره! حالا باز گلزار خوبه امین حیایی گوش بدین موسیقی رو کنار میذارین!
سلام دوستان
میدونستید توی مستند Free To Play از یک ایرانی هم نام برده میشه ؟
امروز دیدم شاخ در آوردم !
فایل پیوست 2331
Four-Eyes (06-14-2014),Mahdi-Void (06-14-2014),UnHoLy666 (06-14-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©