ولی من جزو اون ها نبودم یبار که گفتم میام اولین نفری بودم که داخل پارتی شدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من جزو اون ها نبودم یبار که گفتم میام اولین نفری بودم که داخل پارتی شدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلش هماهنگ کنید فلان روز فلان تاریخ فلان ساعت ، بعد چند بار بگین
نه اینکه 1 ساعت قبلش بگین بازیه ، من روزی 1 ساعت سایتو چک می کنم
"I'm the beast of bedtime tales."
ما همه کار کردیم اینا همش بهانست.
شده چند ساعت قبل خبر دادیم بعضی وقتا اما اکثرا یک روز فاصله بوده
الان من بگم فردا شب ساعت 10 همه بیاید dAb میاد کسی؟ نه!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منه منه کلده گنده میامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که میام . نمیدونم کیه نمیاد ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن:mohamad نتش ضعیفه ! قبلا سر بازی ، گفت نتم ضعیفه و نیومد...
"I'm the beast of bedtime tales."
من که صد در صد میامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی کانال هم بگید بهتره ها
5v5نشد 4v4بازی میکنمیم
پس امشب ساعت 10 بیاید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (02-16-2017),fallofwinter (02-16-2017),Sharingan (02-16-2017)
اوکی...ما هم هستیم ساعت 10...باشد که لحظاتی خوش رو برای همدیگه رقم بزنیم :دی
لابی از الان ساخته شده (20 دقیقه زود تر!) این سری هم دیگه بد قولی کنید من دیگه کلا dAb برگزار نمیکنم!
- جبران خلیل جبران
report margaret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©