همه جاش روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این الان سرویس کاهش پینگ هست ؟
یا
سرویس اینترنت؟
شما اطمینان داری پینگ زیر 50 میده بودن لگ و تایم اوت ؟
سرعت دانلود چنده؟
نامحدود ماهی چنده؟
100 گیگ ماهی چنده؟
همه جاش روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این الان سرویس کاهش پینگ هست ؟
یا
سرویس اینترنت؟
شما اطمینان داری پینگ زیر 50 میده بودن لگ و تایم اوت ؟
سرعت دانلود چنده؟
نامحدود ماهی چنده؟
100 گیگ ماهی چنده؟
ویرایش توسط ATER : 08-10-2015 در ساعت 09:30 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا شما میتونی کانفیگ کنی واسه کاهش پینگ ؟
اگه میتونی سرور و کانفیگش کنی واسه کاهش پینگ من هستم
ویرایش توسط unicorn : 08-10-2015 در ساعت 08:12 AM
یه کاری کنید مگه vps تست نداره ؟ بگیرید کانفیگ کنید تا برا تست بزنیم ببینیم ج میده یا نه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنت مبین نت خریدم . برای اولین روزی که استفاده کردم ping کلی بالاتر از 100 نرفت و توی دوتا2 بالاتر از 400 نرفت و معمولا بین 250تا300 بود و Lag و timeout زیاد نداشتم . در کل از نت قبلیم فکر کنم بهتره توی منطقه ی ما.
"I'm the beast of bedtime tales."
صبر کن یه دو هفته بگذره بعد تصمیم بگیر همیشه اولش خیلی خوب جواب میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
256 جوابگو نیست
باید 512 یا بیشتر بگیری
الان سرعت Send ات حدود 64 کیلوبیته، که خیلی کمه
نفهمیدم پینگت 8 بود ؟! مگه داریم ؟! پینگ دندی هم فک نکنم 8 باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوریه ؟ بگین منم میگیرم اگه خوب باشه.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
کارت شبکه و سیستم هایی که ما استفاده میکنیم شما لن هم توی 2 pc باشید 8 نمیشه یعنی من تا حالا ندیدم پلیرهای معروفم معمولا بالا 20 بازی میکنن یعنی همچین چیزی میشه گفت غیرممکن یا خیلی خیلی کم یابه . مگر اینکه یک عدد الکی بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا منظورشون 80 بوده :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
باو پینگ 8؟محاله! برا ایران. ما واقعا پینگامون بده! حساب کن افغانستان نتش بهتره تا ما
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©