WardeN (07-22-2014)
نامحدود ، سرعت دانلود توی idm حدود 70kb با پینگ خوب چی پیش نهاد میدید.؟
مخابرات دارم 1 ماه هست پینگم شده 400 قبلا 100 بود. تهران هستم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این مشکلی که من دارم حسابی اذیتم میکنه توی بازی آنلاین وقتی میخوام کاری کنم 1 ثانیه دیر تر انجام میشه جویا شدم فهمیدم به این میگن Dealy راه چاره ای نداره ؟ خیلی بده
شما صبح زود یه بار بازی کنید ببینید چی میشه ، سرعت دانلود باید بالای 60 باشه و پینگ های سرور ها رو توی بازی چک کنید و اونایی که پایینتر هستن بازی کنید و اینکه این روزا خودش اینترنت کل کشور تعریفی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش چه کردی شما ، گفته بودم یه سر بزن مخابرات سوکت رو برات چک کنن ، من تعویضش کردن برام یک - دو هفته هستش ، پینگم بالا 500 بود الان شده 160This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 08-08-2014 در ساعت 10:41 AM
پینگ من تو روز زیر 500 نمیاد...بعضی اوقات نتم قطع میشه یعنی تو مرورگرا هیچی وا نمیکنه ولی استیمو وا میکنه و تو دوتا میره ولی خب پینگ بالاس...اما صب زود خیلی خوبه پینگ بالا 150 نمیرفت دو رقمیم میشد...من شاتل دارم....زنگ زدم البته دیروز که بگم مشکل نتا حل نشده گفتن ساعت 10 پریشب درست شد دیگه مشکل از کابلاتونه الانم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن......
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-08-2014 در ساعت 06:10 PM
مخابرات تهران ، شاتل و پارس آنلاین یه جوری طمع پول گرفتشون که دیگه هیچ خدایی بنده نیستن. اصلا پشتیبانی درستی ندارن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درود
من تو استان گلستان شهرستان گنبد کاووس هستم.
اینترنت محدود 512 دارم از پینگم راضیم !
اما هر ماه بالای 100 هزار تومن پول حجم میدم فقط !
میخواستم برم های وب که در آخرین مرحله آقایون مخابرات فرمودند منطقه ما فقط از مخابرات میتونه اینترنت بگیره |:
یعنی مجبورمون میکنن از خودشون اینترنت بگیریم ! یا بدون اینترنت بمونیم . نامحدود هم نمیدن اصلا موندم چه خاکی تو سرم بریزم !
نامحدود بود خیلی باحالتر میشد !
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
من چند هفته پیش نت رو از پ.آنلاین به صبانت تغییر دادم و الانم راضیم ، 1 مگ محدود ، پینگ همیشه زیر 200 .
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©