سلام جایی برای شکایت از مخابرات میشناسید؟ تلفنی ، اینترنتی ، حضوری ، هرجوری باشه فرقی نمیکنه.
سلام جایی برای شکایت از مخابرات میشناسید؟ تلفنی ، اینترنتی ، حضوری ، هرجوری باشه فرقی نمیکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
2020This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تماس بگیرید . ( جز چرت و پرت چیزی تحویلت نمیدن . ) به طرف میگم مشکل پینگ دارم میگه چون نتت 128 ـه اینجوریه . رفتم 2 مگ گرفتم میگه چون محدود ـه اینجوریه . برای 1 ماه 2 مگ نامحدود گرفتم گفتن چون 1/8 ـه اینجوریه o_O
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
جا برای اطلاع دادن و شکایت زیاد هست ، ولی پینگ تایم رو قبول نمی کنن ، باید بهشون بگی پیج خیلی دیر باز می کنه
سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات این یکیش
ATER (08-29-2014)
من که دیگه نمیتونم این اینترنت مخابراته کرج رو تحمل کنم....
کسی یه شرکت خوب سراغ نداره تو کرج که ازش نت بگیرم ؟! هم قیمتش مناسب باشه هم پینگش! ( خلاصه همه چیش مناسب باشه :دی )
من هم مخابرات داشتم هم پارس آنلاین و هم صبانت و میتونم با جرات بگم صبانت (1 مگ) از 2 تای دیگه خیلی بهتر بود به دلایل زیر :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- خیلی کم پیش میاد ناگهانی Dc بشه و اگرم بشه در حد تایم اوتِ و سریع درست میشه.
2- پینگم توی سرور Eu.west در اکثر اوقات زیر 160.
3- سرعت دانلود چه در روز و چه در ساعت های رایگان بالای 300.
البته نمیدونم همه جا این جوری باشه ولی ما که راضی هستیم.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Ray[A]n (09-21-2014)
ویرایش توسط Ray[A]n : 09-21-2014 در ساعت 09:33 AM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی میدونه بهترین isp برای بازی آنلاین تو محدوده پونک - تهران کدوم isp هستش من الان داتک دارم ولی دیونم کرده زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه ما هیچ مشکلی نمیبینیم و پینگتونم نرمال هستش.
لطف می کنید راهنمایی کنید ممنون
pars online 512 ......... اگه به جز خودت کسه دیگه ای به adslت وصل نشه پینگت عالی میشه و لگی هم نخواهی داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خدمت دوستان ـه عزیز
مخابرات یک طرحی گزاشته به اسم ـه کمپین که مخصوص کسانی هست که از سرویس نامحدود مخابرات استفاده میکنند
شما با خرید این سرویس مجبور هستید که 1 سال این طرحو داشته باشید و تا یک سال نمیتونید سرویستون رو عوض کنید
سرعت شامل سرعت های بالای 1 مگ هست و محدود یعنی نامحدود نداره و از 1 مگ شروع میشه تا 10 مگ یعنی 1-2-4-6-8-10 البته فکر میکنم اینطور باشه راجع به سرعت های 6-8 اطمینان ندارم
حجم دانلود برای سرعت های کمتر مثل 1-2-4 به طبع کمتر از سرعت های بالاتر هست و میشه حدود 5 گیگ ماهیانه
برای سرعت های بالاتر 10 گیگ میشه دانلود ماهینه
اگر حجم اضافه بخواید اگه کمتر از 5 گیگ باشه گیگی 3.600 بین 5 تا 10 2.600 و بیشتر 1.600 هست
راجع به قیمتش هم میدونم سرویس 2 مگ 5 یا 10 گیگ دانلود (اطمینان ندارم) ماهی 17 هزار تومان در میاد و 10 مگ با 10 گیگ دانلود ـه ماهیانه میشه 35 هزار تومان
و اینکه 1 به 8 هست
من همین سرویس 10 مگ رو گرفتم و راضی هستم با ماهی 35 تومان 10 گیگم دانلود که تقریبا کافیه برام
باز میگم دقت کنید سرویس برای کسانی هست که اینترنت نامحدود داشتند از مخابرات و اسمشم طرح ـه کمپین ـه
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت tct.ir مراجعه کنید اونجا همه چیو دقیق گفته
یا به 2020 زنگ بزنید
لازم به ذکره که توی سایت نوشته طرح برای کسانی هست که کار تجاری دارند
شما مدرک دانشجویی - پروانه مطب - مجوز از شرکتی که کار میکنید هر کدوم ـه اینا رو بدید قبوله فقط بگم راجع به مدرک دانشجویی 100 % اطمینان ندارم
با این تفاسیر این شد پینگ من که گقتند 200-300 تا به دانلود به زودی اضافه میشه کلیک کنید
A_W_Z_2 (09-21-2014)
با توجه به جمع آوری سرویس های نامحدود مخابرات ، بعد حدود دو سال دوباره کوچ کردم به فن آوا که همیشه ازش راضی بودم ، امیدوارم الان هم خوب باشه
قبلا بخاطر قیمت بالا از فن آوا رفته بودم ، که الان تعرفه هاش تغییر کرده و خوب شده
512 نامحدود گرفتم ماهی 25 ت
A_W_Z_2 (09-23-2014),Mohammad_ai69 (09-22-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©