به درک متوجه بشن مثلا می خوان چه غلطی کنن؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به درک متوجه بشن مثلا می خوان چه غلطی کنن؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از خودشون بپرس
بچه ها اسیا تک پینگش واسه دوتا ۲ خوبه؟؟
از این گفته شده ها زیاد بوده و هست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تائیید میشه. زیاد گفتن از وقتی که من یادمه گفتن نت قرار بهتر بشه. ولی هیچ وقت عملی نشده. این نتی ها فقط زر میزنن اصلا به فکر مردم و سرعت نت و قیمتش نیستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (12-14-2014)
خلایق هر چه لایق ................ حقمونه حقمونه و حقمونه
من 10mb شو دارم پینگ eu west حدودا 110 تا 140 ایناس سرعت دانلودش 1mb/sThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Aghayooon nete namahdoode arzon chi khoobe ke ping zire"170" bem bede?
پارس آنلاین 128 نامحدود .............. ماهیانه حدود 60 تومن هست ولی جدیدا تخفیف زده شده حدود 30 تومن ( با در نظر گرفن مالیات و ... ) ..................... پنگمم زیره 200 هست ولی اگه بخوای به صورت مشترک استفاده کنید ( مثلا خانواده هم استفاده کنن ) ، انقد لگ میشی از دنیا زده میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Huntereshoon (12-14-2014)
من خودم صبانت دارم، شبانه رایگان هم داره فقط اخیراً حجم شبانه رو محدود کرده به 3 برابر حجمی که خریدی، پینگ زیر 140.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Huntereshoon (12-14-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©