اره سرعت خیلی بالا رفته با 500 میشه دانلود کرد
اره سرعت خیلی بالا رفته با 500 میشه دانلود کرد
یکی از دلایلش میتونه این باشه که کسی الان استفاده ی خاصی از نت نداره
مخصوصا گیم نت ها که خوابیدن
PROmason (05-07-2013)
ما که این جوری نیستیم نتمون هم هنوز خرابه سرعت 300-500 مگه هتله؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان من میخوام isp رو به دلیل پینگ بالا عوض کنم. چه isp خوبه؟ اگه ،isp خودتون را پیشنهاد می کنید لطفا پینگ رو بگین و چه ساعت هایی کم تره و قیمت و گیگ هم بگین. ممنون
من تو رشتم ISP هم Ask هست. تو US هم لگ نمیدم تویه Eu الان پینگم 97 بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتمم 1 مگه.
MasterJoint (06-03-2013)
برا شما رو قبلا سایتشو دیدم کرج سرویس نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم بهت کمک میکنه یا نه ولی Ask یه شرکته خصوصیه که پرتاشو از شاتل خریده ( زیرمجموعش نیست ولی پرتاش رو از اون خریده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود شاتل تو گیمینگه آنلاین مالی نیست ولی اگه شرکتی رو پیدا کنی که ازش پرته مجزا خریده میتونی بهش اطمینان داشته باشی.
اینم یه لیست از سرویس دهنده ای که اندیشه ازش ساپورت میگیره شاید به کارت بیاد
http://www.mixoftix.net/PARSI/z-active_licenses.asp
MasterJoint (06-03-2013),Viper (06-06-2013)
سلام دوستان
کسانی که شاتل دارند میشه لطفا بگن پینگشون تو دوتا2 چنده و راضین یا نه؟
از امین پرسیدم پینگش خوب بود ولی یک نت ملاک نمیشه بستگی به مرکز مخابراتی و ... هم داره.
میخوام یک نت خوب بگیرم که تابستون رو راحت بازی کنم! :smile42::smile42:
Sharingan (06-06-2013)
من که شاتل 512 دارم واسه دانلود خوبه ولی پینگش خیلی بالاست بین 250-400 البته من زاهدان ام شاید اونورا بهتر باشه همیشه 1 sec lageThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MasterJoint (06-06-2013)
بنده 3-4 سالی هست از پارس آنلاین نت میگیرم.
به نظرم نت خوبیه البته اگه حجمی بگیرین صبح که بلند بشید میبینید 1 گیگی مصرف شده که اینم باهوشی شرکت هستش که خیلی ریز حجم رو میبره!!
من ناممجدود دارم پینگش واقعا خوبه پینگ ایرانی بین 20 تا 40 هست خارجی هم بالای 220 نمیره.
دوستانی که توی تهران هستند یکی ار بهترین انتخاب ها پارس آنلاین هست.
ولی دوستانی هستند که با این شرکت مشکل دارن ولی برای من فعلا توی این چند سال خوب بوده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©