اینی که گفتی از کجا میشه عوض کرد:ttl 50 ؟
اینی که گفتی از کجا میشه عوض کرد:ttl 50 ؟
برو تو CMD
بزن ping 4.2.2.4 -t
به ttl ربطی نداره ! بعضی وقتها یه سری باگ پیش میاد که وقتی یه پیج چیلتر باز میکنی بعدش یه پیح ـه عادی که باز کردی برات چیلتر نشون میده !
اصلا" کار ـه ttl یه چیزه دیگس که با گرفتن ـه پینگ از cmd عوض نمیشه . فقط با چندین بار ، تکرار میکنم چندین بار ریستارت کردن ـه نت میشه ttl رو عوض کرد . در ضمن ttl مخفف ـه Time to Leave هستش
Life Is Easy With Eyes Closed
من که همچین مشکلی نداشتم نتم هم از مخابرات تهران هست
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خیلی کم پیش میاد . اما برای اینکار مودم رو 5-10 دقیقه خاموش کنید و بعد روشن کنید که بره به اصطلاح روی ای پی دیگه ، بعد درست میشه
دیشب داشتم با بچه ها تو سرور غرب اروپا بازی میکردم یکدفه پینگم از 280 شد 122 !!!! اول بازی بود قاتی کرده بودم دیگه نمیشد lh کرد گفتم بخاطر اینه که شب ها معمولا نتا بهتر میشه. ولی حالا امده پینگ میگیرم میده 98 !!!!
نت مخابرات دارم شما تغیری احساس نکردید؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چرا اتفاقا منی که نتم مخابرات نیست پینگم از 100 یهو شد 280 و تو فایتا dc میشدم -_-This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مم که تاحالا پینگ زیر 180 ندیدم به خودم تازه اونم با یه چیزی شد 180 وگرنه 320 ایناست
بعد از مدت زیادی که حدود 3 ماه میشد که یه بازی بدون لگ رو تجربه نکردم بالاخره این سرویس نامحدودم تموم شد و از سرویس 512 محدود استفاده کردم و واقعا تفاوت شدیدی احساس کردم!
سرعت دانلود با نامحدود بین 5 تا 10 کیلو اما الان از 150 تا 500!
ISP: Pars Online
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©