نوشته اصلی توسط
mr.saveh
دوستان من برادران من اولا اینکه پست من رو دیر خوندید این پست دقیقا مال همون شبی هست که شما با تیم پارس بازی کردید نه دیشب
من همون شب رفتم ts دیدم randy سرپرست تیم پارس میگه که بله آقا من اعتراض دارم چرا که تیم fray سه تا از بازیکن هاشون برای خودشون نبوده و این رو داور هم تصدیق میکنه.
اصلا میگیم این 3 بازیکن دروغ و به قول خودتون شما یک بازیکن برای ذخیره آوردید اما داور از کجا بدونه؟ شما خودت داری واسه من قانون رو کپی میکنی خب حداقل بخونش ! گفته شده کسیکه به عنوان ذخیره میاد باید standin اول اسمش داشته باشه عزیز من کشکی ک نیست قانون داره هر چیزی
من دقیقا هم نمیدونم اسم اون بازیکن چی هست اما گفته شده بیش از 1 بازیکن برای تیم خودتون نبوده حالا بیاید و این رو به من ثابت کنید وگرنه نه من با شما دشمنی دارم نه شما با من
یک شکایت هم از داوران بازی دارم اون هم اینکه اصلا اهمیت نمیدن بازیکن های تیم با تگ همون تیم وارد لابی بشند مثلا تیم خودم soul rippers وقتی وارد لابی میشیم همه پیشوند so`rp را دارند اما 3 تا لابی دیدم که اصلا از این خبرا نبود. (رسیدگی خواهد شد.)
--------------------------------------
عزیز من تیم bhz اشتباه فاحشی که میکردن این که برای تیمشون tag name نمیزاشتن و همینطوری میامدن داخل لابی و اصلا قانون standin رو رعایت نمیکردن که با پیگیری های بنده دیشب درست شد و آقای حمید رضا فاتمی prince عضو رسمی اون تیم هست نه کلا یکی دیگس !!!
اگر واقعا دوست دارید تریپ سر و صدا و های و هوی بردارید و منطقی پیش نرید از همین حالا خوش آمدید.
من به دوستان شما در قسمت اول پستم توضیح دادم و منتظر جواب اونها هستم...