مي شه تو عيد مسابقه تيمي انجام نشه ؟ بيشتر بازيكن ها مسافرت هستن .
مي شه تو عيد مسابقه تيمي انجام نشه ؟ بيشتر بازيكن ها مسافرت هستن .
مسابقات که در چند روز آینده تموم میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا به عید نمیرسه
با تشکر از آقا میلاد باید یک نکته رو بگم که تو قوانین مسابقات چیزی از فحاشی و الفاظ رکیک گفته نشده به همین خاطر بازیکن sgt.Damien ScotT|FoC رو نمیتونید بابت قانونی که گفته نشده محروم کنید بهتره حداکثر اخطاری تذکری چیزی بدین و این قانون رو به قوانین اضافه کنید تا از این پس همچین مشکلاتی پیش نیاد ولی ایندفعه رو فکر میکنم بگذرین بهتره
با تشکر
در یک مجلس محترم و رسمی که 50 60 نفر داخلش هستن قانونی به نام فحش دادن = اخراج از مجلس نیست اما مهمان انقدر شعور و ادب داره که این رو رعایت کنه و فحش نده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی هم مثل همون مجلس میمونه اگر با شخص خاطی برخورد نشه دیگران هم سوء استفاده میکنند و به انجام اون عمل زشت میپردازند.
ما فکر میکردیم کسی در تورنمنت یا حین بازی مرتکب عمل Insult یا فحش دادن نشه و قوانین رو نزاشتیم اما این شما و اینم قوانین :
امیدوارم فهیم باشید و بدانید که تصمیم گرفته شده درست است.Rule Violation & Punishment
Breaking of the rules or ignoring the order of an admin may result in a punishment. Type and amount is chosen by a referee.
Possible Player Punishments
•Temporary ban from the tournament
• Permanent ban from the the tournament
• Ban from future website competitions
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مسابقات سری بعد چه موقع برگزار میشه ؟؟
من توی این سری شرکت نکردم برای اینکه سطح بازیم خیلی پایین هست و تجربه کافی ندارم گفتم میایم بازی را خراب میکنم، یکماه قبل از عید هالووین شروع به بازی کردم
مثل اینکه Valve ایران رو تحریم کرده هیچکی نمی تونه بره توی بازی ما هم مسابقه داریم
ویرایش توسط Mostafa91 : 03-10-2013 در ساعت 05:49 PM
چرا شایعه درست می کنید آخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Is dota 2 down?
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=77699
کسایی که از قبل با استیم آشنایی دارم از این مشکلات آگاهند، این موارد توی steam طبیعیه، الان سرور های dota2 کلا Down اه
خودم توی dev.dota دارم میخونم خواستم کمی دلهره ایجاد کنم
:trollface.jpg:
آره حرف شمارو کاملا قبول دارم ولی خب اون مهمانم همون دفعه اول از مهمانی نمیندازن بیرون دفعه اول بود اونم در پایان بازی، شرایط سخت بوده و حالا اتفاقی افتاده و به هیچکس توهین و بی ادبی نشده به خاطر همین اگه داوران تجدید نظر کنن و یک فرصتی بدن خیلی خیلی ممنون میشیم ضمن اینکه بخشش همیشه بهتر از مجازاته
katzong (03-10-2013)
سلام . میشه بدونم بازیها تا 28 شب تمام میشه یا نه اخه خیلیها قبل سال تحویل میرن مسافرت کاش زمان بندیش تغییر میدادین .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©