برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
بهتر بود ، ولی اون فروم نوشتنش بیخوده ، مثلا بجاش بنویسی Episode 12 شاید جالب تر باشه کلا نمیدونم چه گیری دادی به این قسمت
مرسی اگر بگذارن CArry برم راحت همه بازی ها رو میشه برد(به شرطی که ساپورت هم داشته باشیم) ولی حروم زاده زیاد هست ، میگم کری میرم یکی رندم میزنه لاین رو میگیره
دیدم اینو زیاد جالب نبود این شاید بدردت بخوره
فقط یادآوری کنم اگه قرار باشه قسمت 12 ساخته بشه باید کیفیتش در حد دمو های قبلی باشه وگرنه تا سال دیگه صبر میکنیم خود عارف بسازه
فونتش که جالب نیست ، فاصله بین حروف هم زیاده اصل کار خود دموست نشون دادن حرکت ، زاویه دید ، مچ کردنش با آهنگ ، استفاده به موقع از افکت و...
به کارم نمیاد اگه تغییر نام نداره . من میخوام هم اسم شخص نباشه هم تغییر نام داشته باشه. شرمنده
مشخصات دقیق + عکساشو بفرست . تغییر نام داره ؟ بیشتر دنبال تاون9 مکس یا نیمه مکس هستم +قابل تغییر نام + اسم شخص نباشه . ولی تاون7 هم فعلا برای بیکاری بد نیست ، با یکی از اکانتام میتونم طاق بزنم.
شرمنده.پول لازمم. نقدی یا اکانت کلش فقط.
اگه بتونی حرفه ای و با کیفیت بسازی ، چرا که نه
ادرس سایت ندارم قالب های فروشی داره همونا رو ببین چون اوپن سورس هست میشه براش قالب های مختلف طراحی کرد ، از نظر امکانات تا جایی که میدونم چیزی کم نداره دیگه بستگی به خودت داره ، اگه میخوای سایت رو خیلی معروف کنی اسکریپت اختصاصی بگیر
کاربر متخصص
مدیر ارشد
کاربر نیمه فعال
کاربر جدید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©